0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  1:04 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شهردار قاين:
شهرداري قاين پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهوري نداشته است

خبرگزاري فارس: شهردار قاين گفت: شهرداري قاين در سال 89 پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهوري نداشته است.

نادر زردي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بيرجند اظهار داشت: 450 تن زباله در هر ماه در قاين جمع‌آوري مي‌شود.
وي با اشاره به پروژه‌هاي شهرداري قاين افزود: تمام پروژ‌ه‌هاي شهرداري از اهميت ويژه‌اي برخوردار هستند كه بخش اعظم آن شامل قسمتي از پروژه‌هاي سنگين و مهم است.

* بيش از 18 ميليارد ريال براي پروژ‌ه‌هاي شهرداري قاين هزينه شده است
شهردار قاين ادامه داد: احداث مجتمع تجاري طلاي سرخ، اجراي چهار پارك بانوان و كودك، اجراي فاز چهار و پارك بلوار شهيد بهشتي، اجراي جوي و جدول، آسفالت و بازگشايي معابر، احداث باغ 23 هكتاري گل‌ها و گياهان دارويي پروژه تفكيك آب فضاي سبز از آب شرب و 50 پروژه شاخص ديگر از اهم پروژه‌هاي شهرداري است كه بالغ بر 18 ميليارد و 888 ميليون و 764 هزار و 400 ريال در اين زمينه هزينه شده است.
زردي با اشاره به اعتبارات شهرداري در سال جاري تصريح كرد: ميزان اعتبارات شهرداري در سال جاري 40 ميليارد و 960 ميليون ريال است.

* افزايش 20 درصدي جابه‌جايي مسافر در ناوگان عمومي قاين
شهردار قاين با اشاره به ميزان جابجايي مسافر در قاين افزود: در ناوگان اتوبوسراني ميزان جابجايي به ازاي هر دستگاه اتوبوس روزانه حدود 500 نفر و تاكسي 170 نفر است كه نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش داشته است.
زردي تصريح كرد: شهرداري تعداد سه دستگاه ميني‌بوس نيز به مبلغ 450 ميليون ريال خريداري كرده كه آماده بهره‌برداري است.
وي افزود: تعداد سه دستگاه اتوبوس نيز به ارزش ريالي 800 ميليون ريال خريداري شده كه به زودي به ناوگان حمل و نقل اضافه مي‌شود.

* وصول مطالبات شهرداري بايد به جد پيگيري شود
شهردار قاين با بيان اينكه وصول مطالبات شهرداري بايد به طور جدي پيگيري شود، گفت: هر چند هزينه‌ها بيشتر از حد پيش‌بيني شده بود، اما بودجه امسال شهرداري به طور كامل محقق شد.
زردي ميزان طلبكاري شهرداري از ادارات را بالغ بر 10 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: شهرداري قاين در سال 89 پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهور نداشته است.
وي با اشاره به فرارسيدن سال نو و لزوم آماده‌باش نيروهاي شهرداري افزود: كمبود نيروي انساني در حوزه خدمات شهري بسيار مشهود است.

* در ايام تعطيل يك سوم تاكسي‌ها بايد در شهر مستقر باشند
شهردار قاين خواستار برخورد جدي‌تر با سد معبر شد و گفت: در ايام تعطيل يك سوم تاكسي‌ها به ‌منظور تسهيل در عبور و مرور مسافران بايد در شهر مستقر باشند و نصب تابلوهاي ترافيكي و راهنماي مسافران نيز در اين ايام الزامي است.
زردي با بيان اينكه فلسفه وجودي شهرداري‌ها خدمت به مردم است، افزود: علم كارشناس و انجام كارها طبق دستورالعمل و مقررات دو اصل مهم در پاسخگويي به شهروندان است.
وي با اشاره به سرانه فضاي سبز يادآور شد: سرانه فضاي سبز شهري در حال حاضر به ازاي هر نفر با احتساب پارك‌هاي جنگلي 40 مترمربع و بدون احتساب پارك‌هاي جنگلي 12 مترمربع است.
شهردار قاين تعداد آراي كميسيون ماده 100 در سال جاري را 77 رأي عنوان كرد و افزود: از اين تعداد 72 رأي قطعي و اجرا شده است.
انتهاي پيام/غ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها