پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389 12:46 PM
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت تيراندازي كرمان گفت: با بهرهبرداري از ميدان اهداف پروازي در ورزشگاه المپيك كرمان از ارديبهشت ماه سال 90 كرمان صاحب يكي از بزرگترين ميدانهاي استاندارد در دنيا ميشود.

محسن اسماعيليان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرمان با اشاره به كسب عنوان سومي هيئت تيراندازي استان كرمان در مواد اهداف ثابت و پروازي در بين هيئتهاي سراسر كشور اظهار داشت: رشته تيراندازي در سال 89 كارنامه موفقي از خود بر جاي گذاشت.
وي افزود: هيئت تيراندازي كرمان در سال 88 عنوان چهارمي كشور را به دست آورده بود، اما در سال جاري با توجه به مشكلات مالي و عدم حمايت سازمان و يا نهادي از ورزشكاران خود توانستيم يك رده در بين استانهاي كشور صعود كنيم.
وي توسعه تيراندازي در ماده اهداف پروازي را در كنار برگزاري مسابقات و حضور در ليگهاي مختلف كشوري را از ديگر فعاليتهاي هيئت تيراندازي استان عنوان كرد و افزود: برگزاري نخستين جشنواره شكارچيان استان با حضور بيش از 450 شركت كننده از هشت شهرستان استان بيانگير توجه هيئت به اين مسئله است.
اسماعيليان با اشاره به سطح بالاي اين مسابقات در قياس با ساير جشنوارههاي كشوري تصريح كرد: مرحله دوم اين جشنواره از دي ماه سال جاري در پنج شهرستان استان كرمان آغاز شد و تاكنون ادامه دارد.
اين مسئول با اشاره به حضور دو تيم مردان و زنان استان در رقابتهاي ليگ دسته اول باشگاههاي كشور و حضور تيم اهداف پروازي استان در ليگ برتر كشور بيان داشت: تيراندازان جوان و مستعدي در استان حضور دارند، اما بايد به آنها بها داده شود تا بتوان با استفاده از شايستگيهاي آنها از اعتبار استان در بين ساير استانهاي كشور دفاع كرد.
رئيس هيئت تيراندازي استان كرمان با اعلام رضايتمندي از وضعيت هيئت تيراندازي در سال 89 خاطرنشان كرد: ارتقا جايگاه كرمان در جدول عملكرد استانهاي فدراسيون تيراندازي كشور از اهميت و ارزش ويژهاي براي اين هيئت برخوردار است.
وي با بيان اينكه براساس دستور صريح مقام عالي وزارت صنايع و معادن باشگاه صنعت مس حاضر به حمايت از تيمهاي تيراندازي كرمان در ليگ نشد، ابراز داشت:حمايتهاي مالي اداره كل تربيت بدني استان كمتر از 6 ميليون تومان است و اين مبلغ حتي به اندازه هزينههاي اعزام يكي از تيمهاي ما در يك فصل از پيكارها نيست.
اين مسئول با اعلام خبر بهرهبرداري از فاز نخست ميدان المپيك در ماده اهداف پروازي از ارديبهشت ماه سال 90 اذعان داشت: اين ميدان در حال حاضر تنها در مجموعه ورزشي آزادي قرار دارد، اما با بهرهبرداري از اين ميدان كرمان صاحب يكي از بزرگترين ميدانهاي استاندارد در دنيا ميشود.
انتهاي پيام/ن20/ح