0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  12:24 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عضو شوراي شهر كاشان:
تقسيم هزينه و درآمد در برخي ادارات كاشان منطقي نيست

خبرگزاري فارس: عضو شوراي اسلامي شهر كاشان از نحوه مديريت شهري و تقسيم هزينه و درآمد در بين برخي از ادارات از جمله شهرداري و ميراث فرهنگي اين شهرستان انتقاد كرد.

علي‌اصغر شقايقي امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در كاشان اظهار داشت: اين درست نيست شهرداري هزينه كند و ميراث فرهنگي بدون هيچگونه هزينه‌اي از محل بليط ‌فروشي‌هاي اماكن و بناهاي تاريخي درآمد كسب كند.
وي افزود: شهرداري كاشان در طول سال و به مناسبت‌هاي مختلف هزينه‌هاي هنگفتي براي آماده‌سازي و تهيه امكانات رفاهي تفريحي مسافران و گردشگران دارد.
به گفته وي شهرداري علاوه بر هزينه‌هاي تعمير و مرمت اماكن و هزينه‌هاي خدمات‌دهي به مسافران، كار بهداشت و نظافت اماكن و معابر عمومي را نيز بر عهده دارد و از قبال اين خدمات هيچگونه درآمدي براي شهرداري حاصل نمي‌شود.
شقايقي تصريح كرد: شهرداري كاشان براي پذيرايي از مسافران و ميهمانان نوروزي قبل از فرارسيدن تعطيلات هزينه‌هاي فرواني را براي بهسازي و ساماندهي پارك‌ها، پاركينگ‌ها، سرويس‌هاي بهداشتي، خيابان‌ها و معابر منتهي به بناي تاريخي، آثار باستاني و فضاهاي اطراف باغ تاريخي فين رابر عهده دارد اما سود آن را ميراث فرهنگي بدون اينكه متحمل هزينه‌اي شود از محل فروش بليط دريافت مي‌كند.
عضو شوراي اسلامي شهر كاشان خاطرنشان كرد: ميراث فرهنگي كاشان در حالي از اين خوان گسترده ميهمانان نوروزي متنفع مي‌شود كه هيچگونه هزينه و خدمات‌دهي براي گردشگران ندارد.
شقايقي، خدمات‌دهي و رسيدگي به شهر را از جمله وظايف اصلي شهرداري‌ها اعلام كرد و گفت: هزينه كردن شهرداري و نفع بردن يك طرفه ميراث فرهنگي، گردشگري بدون اينكه كوچك‌ترين خدمات‌دهي براي گردشگران داشته باشد به هيچ عنوان نمي‌تواند منطقي باشد.
وي يادآور شد: اگر كوچك‌ترين مشكلي در شهرستان در بخش‌هاي مختلف رفاهي تفريحي و بهداشتي و خدمات‌دهي مشاهده شود همه شهرداري را مقصر قلمداد مي‌كنند و ميراث فرهنگي از لبه تيز انتقاد محفوظ است و به فروش بليط و كسب درآمد خود مشغول است.
به گفته وي ميراث فرهنگي بايد بخشي از درآمدهاي حاصل از فروش بليط اماكن و بناهاي تاريخي خود را براي تهيه امكانات رفاهي تفريحي تفريحي مسافران هزينه كند.
انتهاي پيام/صا20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها