پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389 12:16 PM
خبرگزاري فارس: مسئول ستاد نوروزي اورژانس دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان گفت: از 15 اسفندماه جاري تا نيمه فرودينماه سال 1390 تمام مراكز درماني در استان اصفهان آماده خدمترساني به بيماران هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، غفور راستين در نشست مطبوعاتي خود با اصحاب رسانه با بيان اينكه هر ساله در ماههاي پاياني سال در حوزه استانداري اصفهان كميته سفرهاي نوروزي استان اصفهان تشكيل و معاونتهاي مختلف به ارائه برنامههاي خود ميپردازند، اظهار داشت: يكي از معاونتهايي كه در اين كميته عضويت دارد معاونت بهداشت و درمان استان اصفهان است كه متناسب با نيازهاي درماني در ستاد تسهيلات سفر برنامههاي خود را در ايام نوروز اجرايي ميكند.
وي ادامه داد: برنامهريزيها در ستاد درمان سفرهاي نوروزي استان با محوريت رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان است كه برنامههاي خود را با مشاركت دستگاهي از قبيل، سازمان انتقال خون، شهرداري، تعزيرات حكومتي، كميته امداد و معاونتهاي مختلف در حوزه علوم پزشكي، بهداشت، درمان، غذا و دارو اجرايي خواهد كرد.
مسئول پيگيري ستاد نوروزي اورژانس دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان با اشاره به اينكه فعاليت ستاد نوروزي دانشگاه علوم پزشكي در قالب معاونت بهداشت و درمان از اواخر ديماه آغاز به كار كرده است، افزود: بيشترين مراجعات در ايام نوروز به اين ستاد، در بخش درمان است كه محوريت درمان ستاد به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي واگذار ميشود.
وي گفت: در همين راستا و به منظور خدمترساني به بيماران در ايام نوروز، هماهنگيهاي لازم اين ستاد با تمامي بيمارستانها، درمانگاههاي شبانهروزي، داروخانههاي شبانهروزي و دندانپزشكيهاي شبانهروزي انجام شده است.
راستين با بيان اينكه تمامي مراكز درماني شامل بخش خصوصي و خيريههاي وابسته به ارگانهاي دولتي اجازه ندارند از تاريخ 15 اسفندماه سالجاري تا نيمه فروردينماه سال آينده، حتي بخشي از بيمارستان خود را تعطيل كنند، تصريح كرد: تمامي مراكز درماني استان با برنامهريزي يك ماهه در حالت آمادهباش هستند.
وي ادامه داد: تمامي اين مراكز بايد به منظور خدمترساني هرچه بهتر به بيماران در اين ايام، تجهيزات مورد نياز را فراهم كرده و آن بخش از وسايل خود كه نياز به تعمير دارند را سريعتر تعمير كنند و آنها را به منظور استفاده درماني در ايام نوروز به كار بندند.
مسئول پيگيري ستاد نوروزي اورژانس دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان با تاكيد بر اينكه در حوزه بهداشت در تمامي مراكز بهداشتي و درماني در سطح استان اصفهان، تيمهاي بهداشت محيط تجهيز شدهاند، اظهار داشت: اين تيمها فعاليت خود را از ابتداي اسفندماه هر سال آغاز ميكنند و از تمامي مراكز عرضه غذا به مردم و مسافران در ايام نوروز بازرسي ميكنند.
وي تصريح كرد: اين طرح تا نيمه فرودينماه سال آينده ادامه دارد كه در تمامي مراكز بهداشتي و درماني تيمهايي با عنوان مسئولان ستاد نوروزي تشكيل ميشود.
راستين با بيان اينكه مردم در صورتي كه شكايتي نسبت به عملكرد اين تيمها داشته باشند، ميتوانند با شماره 6633366-0311 با ستاد سلامت سفرهاي نوروزي و در طول شبانهنوروز با شماره 6629927-0311 معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي استان تماس حاصل كنند.
مسئول ستاد نوروزي اورژانس دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان افزود: چهار پايگاه سلامت در اين ايام در پاركهاي غدير اصفهان، فدك، قلمستان و استقلال مستقر و از تاريخ 27 اسفندماه تا 13 فروردينماه سال آينده از ساعت هشت صبح تا 22 به مسافران و مردم خدمترساني خواهند كرد.
وي اضافه كرد: بخش اورژانس تمامي بيمارستانهاي خيريه استان اصفهان نيز با هماهنگيهايي كه از سوي اين ستاد به عمل آمده است، به بيماران خدمات رساني خواهند كرد.
انتهاي پيام/صا10/ع