تحقق پيش بيني یک ماه قبل مقام معظم رهبري
دوشنبه 23 اسفند 1389 1:04 AM
سرویس سیاسی جهان-مسعود یارضوی:۳۶ روز قبل بود كه مقام معظم رهبري در خطبه هاي نماز جمعه تهران با اشاره به خيزش مردم در كشورهاي اسلامي تأكيد كردند: "در تحليلهاى جهانى سعى ميكنند عامل اصلى اين قيامها نديده گرفته شود. اشاره ميكنند به مسائل اقتصادى و غير اقتصادى...". و اكنون با نظاره در عملكرد استكبار جهاني، تحقق اين دورانديشي مقام معظم رهبري به وضوح آشكار ميشود.
۳۶ روز قبل بود كه حضرت آيت الله خامنهاي، ولي امر مسلمين جهان، در خطبه هاي نماز جمعه تهران، طي سخناني با اشاره به خيزش عمومي مردم در كشورهاي اسلامي، بر نكتهاي مهم تأكيد كردند.
ايشان در بخشي از بيانات خود در همين زمينه فرمودند: " در تحليلهاى جهانى سعى ميكنند عامل اصلى اين قيامها نديده گرفته شود. اشاره ميكنند به مسائل اقتصادى و غير اقتصادى - كه البته مؤثر است – اما عامل اصلى اين حركت عظيم مردم، اول در تونس و بعد اوج آن در مصر، احساس تحقيرى است كه در مردم از وضعيت سران خود به وجود آمد. مردم تحقير شدند، احساس كردند به آنها توهين شده است. اين نامبارك مصر، ملت مصر را ذليل كرد."
اين پيش بيني مقام معظم رهبري شايد براي بسياري از اذهان نكته اي مجهول بود. اينكه استكبار جهاني چگونه خواهد توانست اين همه انگيزه اسلام خواهي مردم تونس و مصر را انكار كند و از آن سخت تر اينكه چگونه خواهد توانست انگيزه اين خيزش را به مسائل اقتصادي و ... ربط دهد.
و سرانجام ديكتاتور مصر سقوط كرد و روند بيداري اسلامي از تونس و مصر به بحرين، ليبي، يمن و ... رسيد.
در همين حال استكبار جهاني طي چند روز گذشته با وقاحت تمام، پروژه اصلي خود را آغاز و در رسانههاي مختلف دنيا، به صورتي كاملا هماهنگ، تأكيد خود را آغاز كرد كه انقلابات صورت گرفته در تونس، مصر، ليبي، بحرين و ... به دليل "شرايط بد اقتصادي مردم" رخ داده است.
رويترز چندي قبل طي گزارشي در زمينه انقلاب تونس تأكيد كرد كه علت اصلي انقلاب اسلامي مردم در تونس، مشكلات اقتصادي و نبود شغل مناسب در اين كشور بوده است.
اين خبرگزاري همچنين در گزارش خود تأكيد كرد كه نه انقلاب تونس كه تمام انقلاب ها به واسطه درخواست اشتغال مردم رخ داده اند.
نكته جالب ديگر، گزارشي بود كه شبكه خبري الجزيره پيرامون انقلاب مردم بحرين و به تازگي منتشر كرد.
اين شبكه خبري نيز، به تحليل انقلاب مردم بحرين پرداخت و علت اصلي وقوع اين خيزش را درخواست مردم براي شغل و خانه معرفي كرد.
الجزيره در بخشي از اين گزارش خود نوشت: "معترضان، برای بیکاران خانه و شغل می خواهند و خواهان حقوق های بهتر و بیشتر هستند. و این تمام مطالبات بحرین است."
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين در بخش ديگري از بيانات خود در خطبه هاي نماز جمعه ۱۵ بهمن ماه گذشته پيرامون انگيزه اسلام خواهي مردم كشورهاي خيزش كرده نيز چنين فرمودند: "اين مردم يك انگيزهى مهمشان اسلامخواهى است. لذا ديديد به مجرد اينكه اين خائن (بن علي) از كشورش فرار كرد و اوضاع به هم ريخت، دخترهاى دانشجو با حجاب رفتند دانشگاه. اين نشاندهندهى انگيزهى عميق اسلامى است؛ اين را تحليلگران غربى ميخواهند كتمان كنند، مخفى نگه دارند. انگيزهى بعد هم وابستگى به آمريكاست، كه بسيار مهم است. آمريكائىها مايل نيستند گفته بشود كه علت قيام مردم تونس در اول و بعد اوج آن در مصر، وابستگى است؛ اين حقيقت قضيه است."
در باب اين حقيقت بيني و افشاگري خردمندانه مقام معظم رهبري نيز بايد به اقدامات اين روزهاي رسانه هاي صهيونيستي و وابسته به استكبار نگاهي نو درانداخت.
اين رسانهها كه از اواسط انقلاب مردم مصر، تلاش خود را براي كمرنگ كردن انگيزه اسلامي مردم اين كشور و پس از آن در ساير كشورهاي خيزش كرده همچون ليبي و بحرين آغاز كرده بودند با انعكاس غير واقعي حقايق اين كشورها سعي كردند ماهيت اسلامي اين خيزش ها را براي خود و افكار عمومي جهان انكار كنند.
رسانه هاي استكباري در اين زمينه تلاش كردند با مطرح كردن مقولاتي نظير گسترده نشان دادن حضور دختران و پسران جوان در ميان خيزش هاي اسلامي مردم نشان ندادن همه قشرهاي مردم، پر رنگ نشان دادن نقش رسانه هاي اجتماعي و علايق ديجيتالي جوانان در بروز واكنش عليه ديكتاتورها و همچنين نشان ندادن ارزش هايي همچون تلاش مردم مسلمان براي وحدت شيعه و سني و يا احترام آنها به شهداي تقديم شده در راه مبارزه با حكومت هاي خودكامه، بتوانند حقيقت عظيم اسلامي بودن اين حركت ها و اسلام خواهي مردم در كشورهاي مسلمان خاورميانه و شمال آفريقا را بپوشانند اما ان شاءالله موفق نمي شوند.
دشمن همچنين در جبهه انكار وابستگي ديكتاتورهاي اين كشورها به آمريكاي جنايتكار نيز بيكار ننشست.
او در اولين گام همچون هميشه تاريخ نيرنگ هايش، از ارائه هرگونه كمك ويژه به نوكران سرسپرده اش در اين كشورها در مقطعي كه اين ديكتاتورها به كمك نياز داشتند، خودداري كرد.
آمريكا در ادامه با ماسك طرفداري از حقوق بشر و با آتش پشتيباني رسانه هاي خود، در وادي حرف به حمايت تلويحي از انقلابات مردم در كشورهاي اسلامي پرداخت و در حاليكه سعي كرده و مي كند كه ژست تنش زدا و ابرقدرتي خود را حفظ كند، مشغول القاي اين پيام به كشورهاي خيزش كرده است كه آمريكا به هيچ وجه در كنار اين ديكتاتورهاي سرسپرده نبوده و از آنها حمايت نمي كرده است.
نكته اي كه اگرچه اظهر من الشمس است اما فعالان انقلابي در كشورهاي مسلمان بايد مواظب باشند تا دشمن نتواند با ابزارهاي اعمال قدرت نرم خود، اين باور غلط را به مردم خيزش كرده بقبولاند.
از اقدامات دشمن پيرامون انقلابات مردم در كشورهاي اسلامي همچنين مي توان اينطور نتيجه گرفت كه او دقيقا نقاط اصلي و انگيزه بخش اين خيزش ها را هدف گرفته است تا بتواند به از كار انداختن اين نقاط، موج سواري كرده و مسير انقلاب ها را به سمتي كه تمايل دارد منحرف كند.
نكته اي كه همه فعالان سياسي و رسانه اي مسلمان بايد با تمام وجود آن را درك كرده و در مقابل آن به پا خيزند.