0

وداع موسوی‌گرمارودی با كتابخانه اش

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

وداع موسوی‌گرمارودی با كتابخانه اش
یک شنبه 22 اسفند 1389  9:59 PM

فارس: کتابخانه شخصی علی موسوی گرمارودی با بیش از 12000 جلد کتاب و 400 مجلد مجله قدیمی به مجموعه منابع کتابخانه مجلس افزوده شد. علی‌اکبر زارع بیدکی مدیر فراهم آوری کتابخانه، موزه و مرکز اسنادمجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب ادامه داد: این مجموعه عظیم شاملکتاب‌های قدیمی و جدید در موضوعات ادبیات، تاریخ، تفاسیر، سفرنامه ها وتذکره‌ها، دایرة‌المعارف‌های فارسی و لاتین است که طی40 سال توسط استادگرمارودی جمع‌آوری شده است.
با توجه به حجم زیاد کتب ادبی در این مجموعهکتاب‌های شعر و نثر توسط ایشان به صورت موضوعی مرتبط شده بود.زارع بیدکی تصریح کرد: علی موسوی گرمارودی مدرک کارشناسی خود را در رشتهعلوم قضایی و کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ادبیات فارسی ازدانشگاه تهران گرفته است. او در چندین دوره در عرصه شعر و ادبیات کشورحضور موثر داشته است.
گرمارودی از پیشتازان شعر مذهبی امروز شناخته می‌شودو به عنوان چهره ماندگار بخش شعر بوسیله بنیاد چهره‌های ماندگار انتخابشده است.مدیر فراهم‌آوری کتابخانه مجلس گفت: در این مجموعه قفسه‌هایی اختصاصی درمورد شاعرانی همچون فردوسی، حافظ، مولوی و سعدی شامل کتابهای آنها بهزبانهای مختلف، زندگینامه آنها و هر آنچه در مورد آنها چاپ شده دیده می‌شد.
وی درپایان افزود: از نمونه کتاب‌های این مجموعه می‌توان به کتابهای درسیقدیمی سالهای 1310 تا 1320، کتاب شاهنامه نفیس چاپ نیویورک، آموزش خط کوفیبه قلم محمد وحید موسوی جزایری و کتاب نفیس دوجلدی دیوان میرزا عبدالقادربیدل دهلوی چاپ عکسی از نسخه خطی اشاره کرد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها