0

اخبار اقتصادي امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
یک شنبه 22 اسفند 1389  5:58 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مفتح در جمع خبرنگاران:
گزارش تلفيق لايحه بودجه 90 تا فردا آماده ارائه به صحن نمي‌شود

خبرگزاري فارس: سخنگوي كميسيون تلفيق لايحه بودجه 1390 با بيان اينكه گزارش متبوعش تا فردا آماده ارائه به صحن نمي‌شود، گفت: اگر فرآيند بررسي بودجه 90 تا پايان وقت اداري 28 اسفند به پايان نرسد، به دولت مجوز اجراي امور جاري و تن‌خواه‌هاي مورد نياز داده مي‌شود.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، محمدمهدي مفتح نماينده مردم رزن و سخنگوي كميسيون تلفيق لايحه بودجه 1390 در مجلس شوراي اسلامي صبح امروز (يكشنبه) در اولين كنفرانس خبري خود كه به منظور تشريح مصوبات اين كميسيون درباره لايحه بودجه 1390 تشكيل شده بود، با بيان اينكه كليات بخش‌هاي درآمدي در حال بررسي است، اظهار داشت: مجلس با دقت، جديت و فشردگي بررسي‌هايش را آغاز كرد و كميسيون تلفيق نيز پس از معرفي نمايندگان كميسيون‌هاي تخصصي، بررسي لايحه را در چند جلسه آغاز كرد.

وي افزود: دقت و سرعت از جمله اهداف اعضاي كميسيون تلفيق براي رسيدگي به لايحه بودجه 90 است و بررسي‌هاي كميسيون تلفيق از روز گذشته به صورت رسمي آغاز شد.

سخنگوي كميسيون تلفيق لايحه بودجه 90 بر همين اساس يادآور شد: پس از مشخص شدن نحوه بررسي‌ها به كليات بودجه پرداختيم و آثار شاخص‌هايي نظير تورم، سطح عمومي قيمت‌ها و ميزان بيكاري را مورد بررسي قرار داديم.

به گفته وي، درآمدهاي نفتي، مالياتي، گمركي و همچنين درآمدهاي حاصل از آزادسازي قيمت‌ها و درآمد شركت‌هاي دولتي كه در بودجه تأثيرات مهمي دارند در اين جلسه به بحث گذاشته شد و نمايندگان وزارت نفت، بانك مركزي، سازمان امور مالياتي، سازمان هدفمندسازي يارانه‌ها، سازمان خصوصي‌سازي و معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي نيز توضيحات مورد نياز اعضا را بيان كردند.

مفتح در ادامه با تأكيد بر اينكه پس از نهايي شدن بررسي كليات در بخش درآمدي، كليات لايحه به رأي گذاشته خواهد شد، گفت: پس از تصويب كليات لايحه در بخش درآمدي وارد رسيدگي به جزييات آن مي‌شويم و جزييات را در دو مرحله درآمدها و هزينه‌ها بررسي خواهيم كرد؛ در مرحله اول پيشنهادات اضافه شدن و يا حذف برخي از بندها مطرح و رأي‌گيري مي‌شود و در مرحله دوم بخش‌هاي هزينه‌اي، احكام و سياست‌گذاري‌ها مورد بحث و بررسي و تصميم‌گيري قرار مي‌گيرد و سپس گزارش نهايي كميسيون تلفيق به صحن علني ارائه مي‌شود.

اين عضو هيئت رئيسه كميسيون تلفيق لايحه بودجه 1390 در مجلس پايان رسيدگي به كليات بخش‌هاي درآمدي را عصر امروز اعلام كرد.

وي اضافه كرد: از سوي هيئت رئيسه كميسيون تا روز پنج‌شنبه برنامه ارائه شده است و هر نوع تصميم‌گيري براي هفته آينده نيز منوط به تصميم هيئت رئيسه كميسيون است؛ اكنون لايحه را در دو شيفت صبح و عصر بررسي مي‌كنيم، اما اگر هيئت رئيسه كميسيون تشخيص دهد كه براي بررسي لايحه بودجه 90 نيازمند تشكيل جلسات تلفيق در شيفت سوم هستيم، اين كار انجام مي‌شود.

محمدمهدي مفتح در بخش ديگري از سخنانش از سؤالات و ابهامات اعضاي كميسيون تلفيق در خصوص لايحه بودجه 90 سخن به ميان آورد و گفت: سؤالات اعضاي كميسيون در حوزه‌هاي رشدهاي مالياتي يا درآمد گمركي و ساير درآمدهايي است كه در لايحه گنجانده شده است و اينكه آيا اين رشدها قابل تحقق است، متمركز است و شاخص‌هاي مورد نظر دولت در لايحه بودجه از ديگر سؤالات نمايندگان است.

وي با بيان اينكه اگر فرآيند بررسي‌ها در كميسيون تلفيق، صحن علني مجلس و شوراي نگهبان تا پايان وقت اداري 28 اسفندماه به پايان نرسد، به دولت مجوز داده خواهد شد تا در امور جاري هزينه كند، گفت: بر اساس اين پيشنهاد به دولت مجوز داده مي‌شود تا تصويب نهايي لايحه بودجه 90 در مجلس و شوراي نگهبان، اجازه داشته باشد امور جاري و تن‌خواه‌هاي مورد نياز را تأمين كند.

اين نماينده مجلس ارائه اين مجوز در قالب تصويب طرح دو دوازدهمي را رد كرد و افزود: اجرايي شدن اين پيشنهاد يك پيش‌بيني است، هر چند كه ما با فشردگي و با سرعت در كميسيون تلفيق در حال انجام بررسي لايحه بودجه 90 هستيم.

وي گفت: لازم به يادآوري است كه دولت در بخش عمراني نياز به مجوز ندارد؛ چرا كه تا پايان تيرماه اين اعتبارات قابل جذب هستند، ولي در بخش جاري و تن‌خواه‌هاي مورد نياز بايد به دولت مجوز داده شود.

سخنگوي كميسيون تلفيق در بخش پاياني سخنانش گفت: شرط بررسي لايحه بودجه 90 در صحن علني مجلس نهايي شدن گزارش تلفيق در بخش‌هاي درآمدي و هزينه‌اي و اصلاح جداول و پيوست‌هاي لايحه بودجه است و در اين صورت جلسات علني مجلس براي بررسي لايحه بودجه 90 تشكيل مي‌شود.

به گفته مفتح، در غير اين صورت مجوز فوق‌الاشاره به دولت داده مي‌شود؛ لازم به ذكر است كه مجلس تا پايان وقت اداري روز چهارشنبه مي‌تواند مجوز مورد اشاره را صادر و مراحل اداري آن نيز در شوراي نگهبان طي و پس از رفع ايرادات، اين مجوز به دولت داده شود.

سخنگوي كميسيون تلفيق لايحه بودجه در خاتمه گفت: با وضع موجود، گزارش تلفيق تا فردا (دوشنبه) آماده ارائه به صحن نمي‌شود و همان‌طور كه تأكيد كرده‌ام در صورت به اتمام رسيدن فرآيند بررسي‌ها در مجلس و شوراي نگهبان، نيازي به مجوز فوق نيست ولي اگر به هر دليل فرآيند رسيدگي به لايحه ناقص بماند، در اين صورت مجوز فوق به دولت داده مي‌شود.
انتهاي پيام/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها