0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  5:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شهردار زنجان:
هدف شهرداري حضور يك تيم از زنجان در ليگ برتر است

خبرگزاري فارس: شهردار زنجان گفت: هدف شهرداري فراهم كردن امكانات براي حضور يك تيم از استان زنجان در ليگ برتر فوتبال است.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، ناصر موسوي ظهر امروز در نشست مجمع عمومي هيئت فوتبال استان زنجان، با اشاره به وضعيت ورزش استان زنجان اظهار داشت: با وجود همه مشكلات و تنگناهاي مالي در استان زنجان اين استان قهرمانان به نامي در سطح كشور و آسيا دارد.
وي افزود: شهرداري با همه مشكلاتي كه دارد همه تلاش خود را به كار گرفته تا بتواند به فوتبال استان كمك كند و در اين زمينه نيز از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كند.
شهردار زنجان با اشاره به سنخيت فريدون اصفهانيان با فوتبال تصريح كرد: سرمايه‌گذاري در فوتبال در واقع نوعي سرمايه‌گذاري فرهنگي محسوب مي‌شود.
وي با تاكيد بر حمايت شهرداري از ورزش تاكيد كرد: شهرداري زنجان در آينده هزينه بيشتري را براي ورزش به ويژه فوتبال مي‌كند.
در ادامه اين نشست رئيس هيئت فوتبال استان زنجان نيز با اشاره به آغاز اجراي طرح آسيا ويژن در استان اظهار داشت: از دو استان اصفهان و فارس به عنوان دو استان معين براي اجراي طرح آسيا ويژن در استان زنجان كمك گرفته شده است.
فريدون اصفهانيان با اشاره به ملاقات هيئت آسياي ويژن با استاندار و همچنين شهردار زنجان افزود: هيئت آسيايي ويژن از همدلي و هماهنگي مسئولان استان زنجان براي اجراي طرح آسيا ويژن ابراز رضايت كرده و آن را لازمه موفقيت طرح آسيا ويژن عنوان كردند.
وي تاكيد كرد: فضاي تعاملي ايجاد شده در براي پيشرفت فوتبال در سطح استان زنجان مفيد است.
رئيس هيئت فوتبال استان زنجان ادامه داد: فدارسيون فوتبال براي حمايت از استان بايد آن را با خودش مقايسه كند، چرا كه استان زنجان از لحاظ امكانات قابل مقايسه با هيچ استاني چه برتر و چه ضعيف‌تر از خودش نيست.
وي تاكيد كرد: من به شخصه هيچ مشكلي با هيچ كس ندارم و آماده همكاري با همه، چه اعضاي هيئت فوتبال و چه افراد بيرون از هيئت هستم.
اصفهانيان با اشاره به اينكه او توسط مجمع انتخاب شده است، تصريح كرد: چه بخواهيد و چه نخواهيد من دو سال ديگر اينجا هستم و بعد از دو سال ديگر مسئوليت قبول نمي‌كنم چرا كه قصد دارم از زنجان بروم.
در ادامه اين جلسه مديركل تربيت بدني استان زنجان نيز با اشاره به محبوبيت ورزش فوتبال افزود: ما در استان زنجان 80 تيم را در مقاطع مختلف اداره مي‌كنيم، ولي هركس به من مي‌رسد سراغ فوتبال را مي‌گيرد.
ايرج رحماني با تاكيد بر اينكه در استان زنجان مشكل سخت‌افزاري وجود ندارد، عنوان داشت: فدراسيون فوتبال بايد به لحاظ نرم‌افزاري به استان زنجان كمك كند.
وي با اشاره به مشكلات مالي موجود در فوتبال استان زنجان بيان داشت: مانند همه استان‌هاي كشور در استان زنجان نيز مشكل اصلي تيم داري در فوتبال است.
مديركل تربيت بدني استان زنجان با اشاره به وجود سالن‌هاي استاندارد درسطح استان زنجان گفت: استان زنجان توانايي ميزباني مسابقات بين‌المللي را دارد.
وي خاطرنشان كرد: مقامات عالي استان به ويژه استاندار حمايت‌هاي خوبي از ورزش مي‌كنند.
رحماني با اشاره به رقم اعتبار ورزش استان افزود: كل اين اعتبار يك ميليارد و 800 ميليون تومان است كه با اين اعتبار بايد همه ورزش استان اداره شود.
وي با اشاره به گلايه‌هاي موجود در بين اهالي فوتبال استان به آنها به ويژه اعضاي هيئت فوتبال توصيه كرد‌ با تعامل و تحمل يكديگر مشكلات پيش‌رو را حل كنند.
انتهاي پيام/ج10/ز

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها