پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 5:42 PM
خبرگزاري فارس: سرپرست معاون سياسي اجتماعي استاندار خراسان رضوي تأكيد كرد: هرگونه اقدام فرهنگي بدون توجه به مساجد بيفايده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمد غفاري ظهر امروز در جمع مسئولان استاني، نمايندگان مشهد و كلات در مجلس، فعالان فرهنگي و مديران كانونهاي مساجد خراسان رضوي اظهار داشت: مساجد نقش بسيار حساس و مهمي را در شكلگيري جامعه اسلامي مبتني بر اخلاق دارند.
*مسجد مهمترين پايگاه ديني در اسلام است
سرپرست معاون سياسي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي، مسجد را مهمترين پايگاه ديني در اسلام معرفي كرد و گفت: اين پايگاه پويا كاركردهاي بسيار مهم در عرصههاي مختلف دارد.
وي به برخي از اين كاركردها اشاره كرد و افزود: كاركرد آموزشي و تربيتي يكي از مهمترين اين موضوعات بوده كه پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي توجه بسيار زيادي توسط مردم و مسئولان به آن شده است.
غفاري بحث فرهنگي و تبليغي را از ديگر كاركردهاي مساجد عنوان كرد و افزود: همچنين اين مراكز از صدر اسلام تاكنون مراكز سياسي و اجتماعي بوده و در اوايل انقلاب نيز اين نقش به خوبي به نمايش گذاشته شد.
* بيش از 97 درصد شهدا از مساجد به جبههها اعزام شدند
معاون امنيتي انتظامي استانداري خراسان رضوي تاكيد كرد: همچنين بيش از 97 درصد شهداي سالهاي دفاع مقدس از مساجد به جبهههاي مبارزه حق عليه باطل اعزام شدند.
وي انقلابهاي اخير در كشورهاي اسلامي خاورميانه را نشأت گرفته از مساجد و نمازهاي جمعه دانست و تصريح كرد: از گذشته تاكنون مسجد نماد حفظ امنيت شهرها و روستاها بوده است.
غفاري به ابعاد ديگر مسجد اشاره كرد و افزود: با وجود روحانيت معزز و دانشمند، مساجد به عنوان پاكترين و عادلانهترين رسانه در جهان اسلام و به ويژه ايران مطرح شده است.
وي مساجد را داراي يك خاصيت آرامش بخشي توصيف كرد و افزود: مسجد موجب التيام ناراحتيها و مشكلات ميشود.
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي استانداري خراسان رضوي با بيان برخي از مشكلات پيش روي مساجد كشور هشدار داد: حضور صرف افراد مسن در مساجد به يك معضل اجتماعي و فرهنگي تبديل شده است.
وي حضور جوانان در مساجد را تقريبا كمرنگ عنوان كرد و گفت: مسئولان فرهنگي بايد براي برون رفت از اين معضل اقدامات لازم را انجام دهند.
* هر اقدام فرهنگي بدون توجه به پايگاه مسجد بيفايده است
غفاري هر اقدام فرهنگي بدون توجه به پايگاه مسجد را بيفايده برشمرد و تصريح كرد: بايد براي انجام امور مختلف فرهنگي و اجتماعي به مساجد مراجعه كرد.
وي خاطر نشان كرد: همچنين فاصله زياد مراكز علمي با مساجد از ديگر مشكلات در اين عرصه است.
غفاري تاكيد كرد: براي داشتن جامعهاي نمونه بايد 3 مركز مسجد، مدرسه و كتابخانه در كنار هم قرار بگيرند.
انتهاي پيام/ي10/ز