پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 5:16 PM
خبرگزاري فارس: استاندار همدان گفت: موضوع تحول كشاورزي كبودرآهنگ از سنتي به صنعتي از مصوبات سفر سوم بود كه هم اكنون 200 ميليون تومان اعتبار براي مطالعات اين طرح اختصاص يافته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان كرمرضا پيريايي در نخستين مراسم تجليل از برگزيدگان و منتخبان شهرستان كبودرآهنگ با تأكيد بر اينكه حضور مردم پشتيبان فعاليتهاي مسئولان شهرستاني است، اظهار داشت: هر چقدر مردم در صحنه حضور پيدا كنند و همراه دولت شوند وظايف و شعارهاي دولت دقيقتر اجرا ميشود و پيشرفت كشور با سرعت بيشتري به دست ميآيد.
وي افزود: براي تقويت اعتبارات شهرستان تلاشهاي زيادي توسط مسئولان صورت گرفته است بنابراين اهتمام به مسائل در موارد جزئي بسيار مهم است كه اين موضوع پيشرفت شهرستان را چند برابر ميكند.
استاندار همدان با اشاره به اينكه تقدير از برگزيدگان استان كار ارزشمندي است، تصريح كرد: اين كار ارزشي و حضور منتخبان در صحنه موجب ميشود مجموعههاي مرتبط با فرهنگ ديني فعاليتهاي خود را در سطح وسيعتري انجام دهند و اقشار مختلف جامعه را با مسائل مختلف آشنا كنند.
پيريايي اضافه كرد: پيگيري و نظارت بر مصوبات سفرهاي اول و دوم هيئت دولت مهمترين هدف سفرهاي شهرستاتي است كه اين موضوع فعاليت مديران شهرستاني را ارزيابي ميكند.
وي اضافه كرد: بايد زمانبندي كارها و اهميت دادن به اين موضوع كه زمان را با دو عنصر سرعت و دقت به خوبي استفاده كنيم و با برنامهريزي در امور ارزياب، ناظر و تحليلگر باشيم.
استاندار همدان اضافه كرد: براي نگاه عادلانه به مصوبات سفر سوم از فرمانداران ميخواهيم بر خلاف گذشته بيشتر وارد مباحث شوند و نظرات خود را با ريز بيني به مسئولان برسانند.
وي با اشاره به اينكه حضور نمايندگان و فرمانداران نقش مكمل را براي دستگاههاي اجرايي ايفا ميكند، گفت: سفر سوم استان گام بلند پيشرفت براي شهرستان كبودرآهنگ است، چراكه سال 89 پروژههاي زيادي براي ارتقاي جايگاه شهرستان در سطح استان و حتي كشور صورت گرفته است.
پيريايي با تأكيد بر اينكه ارتباط و تعامل دو سويه عامل مهم در مشاركتخواهي مردم است، افزود: لازم است كميته برنامهريزي شهرستان جديتر عمل كند و شناخت بيشتري از ظرفيتهاي نيروي انساني به دست بياورد چرا كه هر چقدر صحنه فعاليت بيشتر شود فعالان عرصههاي مختلف خود را بيشتر و بهتر نشان ميدهند.
وي خاطرنشان كرد: در سال 90 بايد موضوع اشتغال و مسكن در اولويت شهرستان كبودرآهنگ قرار بگيرد بنابراين از مسئولان شكوفايي مسكن در سال آينده و فعاليت مضاعف شهرستان انتظار ميرود.
استاندار همدان ادامه داد: موضوع تحول كشاورزي كبودرآهنگ از سنتي به صنعتي از مصوبات سفر سوم بود كه هم اكنون 200 ميليون تومان براي مطالعات اين طرح به شهرستان كبودرآهنگ اختصاص يافته است.
وي گفت: با برنامهريزي و تقسيم زمان سال 90 با نگاه به اولويتها جايگاه واقعي شهرستان را ميتوان به دست آورد و تحقق اين موضوع توجه و عملياتي كردن فرمايشات مقام معظم رهبري است.
پيريايي تصريح كرد: تشكيك اذهان عمومي بدون بررسي دقيق كارها موجب تضعيف دولت ميشود و عزم و اراده موجود را كم رنگ ميكند بنابراين نگاه واقع بينانه به مسائل مختلف موجب پيشبرد وظايف و شعارهاتي دولت است.
انتهاي پيام/غ10/ح