0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  3:37 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرمانده انتظامي نمين:
90 فقره پرونده قاچاق در نمين تشكيل شد

خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي شهرستان نمين گفت: در سال جاري با تلاش و هوشياري نيروي انتظامي بيش از 90 فقره پرونده قاچاق در اين شهرستان تشكيل شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، رسول سلحشور شامگاه شنبه در جلسه كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز شهرستان نمين اظهار داشت: در اين ارتباط 101 نفر قاچاقچي دستگير و تحويل مراجع قضايي استان شدند.
وي ارزش ريالي كالاهاي گمركي قاچاق مكشوفه را بالغ بر يك ميليارد و 665 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: در سال جاري به ارزش 132 ميليارد ريال كالاي غيرگمركي قاچاق نيز در اين شهرستان كشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامي نمين به عملكرد يك ماه گذشته اين يگان اشاره كرد و عنوان داشت: در يك ماه گذشته بالغ بر 51 ميليون ريال كالاي گمركي و 20 ميليون ريال نيز كالاي غيرگمركي كشف و ضبط شده است.
سلحشور گفت: در اين مدت 7 هزار و 508 ثوب البسه خارجي و يك هزار و 780 نخ سيگار قاچاق و ديگر اقلام آرايشي و بهداشتي غيراستاندارد در اين شهرستان كشف و ضبط شده است.
وي همچنين از اجراي طرح تشديد مبارزه با قاچاق كالا و ارز در ايام تعطيلات نوروزي در اين شهرستان خبر داد و گفت: براي پيشگري از جرايم و مبارزه با قاچاقچيان هر نوع كالاي قاچاق به ويژه مواد محترقه اين نيرو در آمادگي كامل به سر مي‌برد.
‌در اين جلسه رئيس شعبه پرونده‌هاي مطرح شده در تعزيرات حكومتي شهرستان نمين نيز با تبيين و ارائه تعريف صحيح از قاچاق كالا و توضيح تفاوت آن با عرضه خارج از شبكه اين دو مقوله را جداي هم دانست.
سليم كريمي با بيان اينكه اين دو بحث گاه از سوي مسئولان به صورت اشتباهي و آميخته در يك موضوع واحد تلقي مي‌شود خواستار انعكاس ارجاع سريع پرونده‌هاي مربوط به عرضه خارج از شبكه مواد سوختي، دامي و كود شيميايي به شعبه تعزيرات حكومتي اين شهرستان شد.
فرماندار نمين نيز در سخناني كوتاه از راه‌اندازي شعبه تعزيرات حكومتي نمين در آينده‌اي نزديك خبر داد و گفت: از اين مجموعه انتظار مي‌رود با قوت و قدرت در ايام پاياني سال حفظ سلامتي مردم را در بازرسي‌هاي خود مدنظر قرار دهند.
سيدتقي دريتيم تاكيد بر كنترل نحوه عرضه سوخت و بازرسي مستمر از بازار و مقابله جدي با هرگونه خريد و فروش احتمالي مشروبات الكلي را در اين شهرستان بسيار ضروري اعلام و خاطرنشان كرد: نبايد در برابر فرصت‌طلبان كوتاه آمد.
انتهاي پيام/ج20/ع

اخبارمرتبط :
  ارسال 157 پرونده قاچاق به سازمان مبارزه با قاچاق در خراسان رضوي  
89/12/10 - 11:18
  رسيدگي به 2900 پرونده قاچاق كالا در گمركات خراسان رضوي‌ 
89/12/10 - 17:12
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها