0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  3:11 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي:
خدمات بانكي گسترده به مسافران نوروزي تبريز ارائه مي‌شود

خبرگزاري فارس: ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي گفت:‌ خدمات بانكي گسترده به مسافران نوروزي تبريز در ايام عيد ارائه مي‌شود.

رحمان جباري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبريز با اشاره به آمادگي بانك‌هاي استان در ارائه خدمات به مردم، خدمات بانكي تبريز را در ايام عيد تشريح كرد.
ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي اظهار داشت: خودپردازهاي بانكي در تبريز با كمترين اشكال به كار ادامه مي‌دهند و در بازرسي كه از خودپردازهاي تبريز صورت گرفت، اين مورد تاييد شد.
وي ادامه داد: در بازديد از 70 خودپرداز بانكي در تبريز كه با حضور فرماندار تبريز همراه بود كمترين ميزان اشكال گزارش شده است.
جباري همچنين با اشاره به ميزان برداشت مردمي از خودپردازها در آستانه عيد، بر ضرورت حفظ آمادگي از طرف بانك‌ها در آخرين روزهاي سال تاكيد كرد.
وي با اشاره به تشكيل جلسه ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي سال 90 شهرستان تبريز اظهار داشت:‌ در اين جلسه كه با حضور مسئولان مختلف برگزار شد، خدمات بانكي استان و شهرستان تبريز در ايام عيد تشريح شد.
ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي ادامه داد: در ايام تعطيلات عيد نوروز همانند سال‌هاي گذشته طرح كشيك‌هاي شبانه‌روزي در بانك‌هاي مختلف اجرايي مي‌شود.
جباري ادامه داد: با توجه به ميزان تقاضاي مردم و مسافران نقدينگي مورد نياز براي دريافت وجه نقد مردم مورد توجه نظام بانكي قرار دارد و بر همين اساس شعب كشيك در تبريز فعال خواهند بود.
ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: همچنين در ايام عيد خودپرداز بانك‌هاي تبريز اسكناس نو به مراجعان تحويل مي‌دهند.
جباري اضافه كرد: بانك مركزي در نظر دارد در اين ايام بسته به تقاضاي مراجعان اسكناس‌هاي 10 هزار ريالي، 20هزار ريالي، 50 و 100 هزار ريالي را از طريق خودپرداز بانك‌هاي تبريز به مراجعان تحويل دهد.
وي گفت: ‌اسكناس‌هاي درشت نيز براي تسهيل در امر مبادلات و نيز به عنوان طرحي ابتكاري به مراجعان در اين ايام پرداخت مي‌شود.
ناظر پولي بانك مركزي آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: تحويل چك‌پول‌هاي نو نيز از چند روز گذشته در خودپرداز بانك‌هاي تبريز صورت مي‌گيرد.
انتهاي پيام/غ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها