پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 3:11 PM
خبرگزاري فارس: مدير شعب بانك كشاورزي كردستان گفت: اين بانك 5 هزار شغل را در سال جاري در استان ايجاد كرده است.

محمدجميل ويسي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: بانك كشاورزي تا پايان بهمن ماه امسال با پرداخت 42 هزار و 61 فقره تسهيلات و تزريق مبلغ هزار و 848 ميليارد ريال اعتبار به طرحهاي توليدي، براي بيش از 5 هزار نفر شغل ايجاد كرده است.
وي در ادامه افزود: تعداد 78 فقره تسهيلات به مبلغ بيش از 108 ميليارد ريال نيز خارج از حد نصاب شعب به توليدكنندگان و كارآفرينان استان كردستان پرداخت شد كه منجر به اشتغال هزار و 90 نفر شد.
ويسي تصريح كرد: در همين مدت در بخش آبياري تحت فشار با 33 ميليارد و 400 ميليون ريال تسهيلات بانك كشاورزي، بيش از 160 هكتار از اراضي كشاورزي و باغي كردستان مجهز به سيستمهاي مكانيزه آبياري شد كه در افزايش عملكرد، استفاده بهينه از منابع آبي و مقابله با خشكساليها بسيار كارساز بوده است.
مدير شعب بانك كشاورزي كردستان افزود: در بحث شيلات و آبزيپروري نيز با تصويب 14 ميليارد ريال اعتبار براي بهرهبرداري از فاز شماره 2 مجتمع پرورش ماهيان سردآبي سيروان واقع در روستاي ديوزناو شهرستان سروآباد، گامي بزرگ در راستاي توسعه شيلات استان برداشته شد.
وي افزود: بانك كشاورزي كردستان همچنين با اعطاي مبلغ 28 ميليارد ريال به منظور احداث كارخانه لبنيات منصور مولوي و شاهونوشان در شهرستانهاي بانه و كامياران در مجموع با ظرفيت بيش از 12 هزار و 200 تن فرآوردههاي لبني گامي مؤثر در توسعه صنايع تبديلي و تكميلي استان برداشت.
ويسي ادامه داد: اين بانك همچنين در ساير زمينههاي مرتبط با بخش كشاورزي نظير آبخيزداري، توليد فرش دستباف، مصنوعات چوبي، مواد شوينده گياهي، مواد خوراكي، دام و طيور و واحدهاي زنبورداري و ... نيز تسهيلات پرداخت كرده است.
وي عنوان كرد: بانك كشاورزي در زمينه مكانيزاسيون كشاورزي نيز از ابتداي سال جاري تا پايان بهمن ماه، 11 ميليارد ريال تسهيلات را به كشاورزان استان پرداخت كرده است.
به گفته مدير شعب بانك كشاورزي كردستان، تعداد بهرهبرداران بخش كشاورزي در اين استان حدود 111 هزار نفر هستند كه 78 هزار و 638 نفر اين تعداد يعني 71 درصد فعالين بخش كشاورزي از خدمات حمايتي صندوق بيمه بهرهمند هستند.
ويسي از پرداخت 116 ميليارد ريال غرامت از صندوق بيمه كشاورزي به 59 هزار و 900 كشاورز استان در سال جاري خبر داد و خاطرنشان كرد: 71 ميليارد ريال نيز مازاد بابت غرامتهاي پرداختي از كمكهاي حمايتي دولت در استان جذب و پرداخت شد.
وي همچنين به وصول مطالبات شعب بانك كشاورزي كردستان اشاره كرد و گفت: معادل 76 درصد تسهيلات پرداختي وصول شده و چرخه منابع و مصارف بانك را به گردش درآورده است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: ميزان 627 ميليارد ريال از تسهيلات پرداختي توسط اين بانك در استان سر رسيده، معوق و مشكوك الوصول است كه در راستاي وصول مطالبات با بكارگيري كارگزاران بخش خصوصي، تقسيم مطالبات سررسيد و معوق بين همكاران شعب و تقسيم شعب استان بين كارشناسان مديريت جهت پيگيري وصول تلاش هاي مؤثري انجام شده است.
انتهاي پيام/خ20/ب