0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  3:06 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي تيم فوتبال صباي قم:
براي تكميل ليست 18 نفره از بازيكنان مصدوم استفاده كردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم با بيان اينكه نيمي از تيم خود را در اختيار ندارد، گفت: براي تكميل ليست 18 نفره از چهار بازيكن مصدوم براي نشستن روي نيمكت استفاده كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، عبدالله ويسي شنبه شب در نشست خبري بعد از بازي تيمش با پاس همدان كه در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار شد، تصريح كرد: تيم ما بعد از ديدار با ذوب آهن شرايط بدي به خود گرفت و بازيكنان از نظر روحي با افت شديدي مواجه شدند كه جبران آن بسيار سخت بود.
وي ادامه داد: اين در حاليست كه ما مقابل استيل‌آذين با وجود شرايط سخت بعد از ديدار با ذوب‌آهن بسيار خوب بازي كرديم اما توپ‌هايمان گل نشد و در نهايت در ديداري كه شايسته باخت نبوديم، نتيجه را واگذار كرديم.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم ياد آور شد: از كسب نتيجه تساوي در ديدار خانگي هفته بيست و ششم با پاس همدان راضي هستم زيرا در اين شرايط كه تيمم با مشكلات زيادي مواجه است، نباختن در خانه بهترين نتيجه بود.
وي بيان داشت: در واقع از نباختن در خانه خوشحالم زيرا با توجه به بازي دور از انتظاري كه ما در نيمه نخست اين ديدار از خود نشان داديم، حتي حقمان بود كه در همان 45 دقيقه اول از حريف با انگيزه خود گل بخوريم.
ويسي خاطرنشان كرد: در دو بازي قبل مشكل ما اين بود كه فرصت‌هاي متعدد گلزني را به راحتي از دست مي‌داديم اما در اين ديدار فرصت‌هاي كمي ايجاد كرديم و حتي از آنها هم نتوانستيم استفاده كنيم و اين به خاطر اين بود كه دستم براي انتخاب تركيب مورد نظر بسته بود.
وي عنوان داشت: در اين ديدار تنها 14 بازيكن واجد شرايط بازي كردن در تيم وجود داشت و حتي براي اينكه بتوانيم ليست 18 نفره خود را به ناظر بازي تحويل دهيم، مجبور شديم دو بازيكن مصدوم با شرايط نامطلوب را روي نيمكت قرار دهيم.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم تاكيد كرد: وقتي پنج يا شش بازيكن اصلي تيم را در اختيار ندارم چگونه تركيب مناسبي براي اين بازي بايد انتخاب مي‌كردم، بنابراين نبايد از تيمي كه نيمي از تركيب اصلي خود را ندارد، انتظار كسب نتيجه مطلوب داشت.
وي خاطر نشان كرد: از تيم پاس به خاطر اينكه از روي نيمكت آنها در نيمه دوم داور و كمك وي به شدت مورد فشار قرار گرفتند گلايه دارم و انتظار من از كميته انضباطي اين است كه نسبت به رفتار نيمكت‌نشينان پاس با داور و كمك داور برخورد كند.
ويسي تصريح كرد: آنها سعي مي‌كردند با مورد فشار قرار دادن داور مسابقه و كمك وي، شرايط بازي را به نفع خودشان رقم بزنند در حالي كه همه اين كارها به خاطر اين است كه پاس در ليگ بماند و به نظر من ماندن در ليگ به هر قيمتي فايده ندارد.
وي بيان داشت: بردن به هر قيمتي هيچ فايده ندارد و اگر حتي در شرايط حساس مسابقه هم قرار بگيريم هرگز به تيم‌ام اجازه نمي‌دهم كه اصول فوتبال را زير پا بگذارد زيرا هميشه و در هر موقعيتي، فوتبال پاك و تميز را به تيم‌ام القا مي‌كنم.
ويسي در خصوص دليل به كار نگرفتن هادي اصغري در تركيب اصلي صباي قم و همچنين تعويض استواري و جايگزيني اصغري در ادامه بازي اظهار داشت: استواري در هفته‌هاي اخير به خوبي خود را نشان داده بود و به نظر من اين جوان بايد براي اثبات توانمندي‌هاي خود بيش از اين ميدان ببيند.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم بيان داشت: تيم ما نياز به تغييرات زيادي دارد و به اجبار تا پايان اين فصل شرايط را تحمل خواهم كرد و اگر در پايان فصل در كنار صبا بودم، قطعا تيمي قوي با صد درصد تغييرات براي ليگ بعد آماده مي‌كنم.
ديدار صباي قم و پاس همدان از هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور در ورزشگاه يادگار امام قم با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
انتهاي پيام/آ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها