0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  2:27 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مربي تيم فوتبال پاس همدان:
داور بچه‌گانه پنالتي گرفت

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: داور ديدار ما با صبا به اشتباه و بچه‌گانه براي ميزبان اعلام پنالتي كرد و اگر اين اتفاق نمي‌افتاد پيروزي در اين بازي حق پاس بود.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، محسن گروسي ستاره سابق تيم پاس شنبه شب بعد از توقف تيمش برابر صباي قم در ديدار حساس دو تيم از هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال، در نشست خبري بازي بيان داشت: از نظر فني در خصوص بازي صحبت نمي‌كنم زيرا تنها‌ سه روز است كه به كادر فني پاس ملحق شده‌ام و آنچه كه بازيكنان در بازي با صباي قم ارائه كردند، حاصل تفكرات كادر فني سابق تيم است.
وي ادامه داد: با اين حال شناخت خوبي از تيم صباي قم داشتيم و در طول جلسات كمي كه با تيم تمرينات نسبتا خوبي برگزار كرديم، با اتخاذ شيوه بازي و همچنين تاكتيك‌هاي مورد نظر، تمهيدات خوبي براي اين بازي انديشيده بوديم.
مربي تيم فوتبال پاس همدان افزود: بازيكنان ما تا لحظه‌اي كه گل تساوي صباي قم به ثمر رسيد، بسيار خوب بازي كردند و آنچه را كه كادر فني تيم از آنها مي‌خواست را به خوبي در زمين بازي اجرا كردند ولي بعد از گل تساوي اينگونه نشد.
وي ياد آور شد: در مورد پنالتي اعلام شده به سود تيم فوتبال صباي قم، هنوز هم شك زيادي دارم و در واقع بايد بگويم كه آن صحنه هرگز پنالتي نبود و اگر داور با دقت صحنه را تشخيص مي‌داد، هم گل نمي‌خورديم و هم 10 نفره نمي‌شديم.
گروسي عنوان داشت: از نظر من داور خيلي بچه‌گانه اعلام پنالتي كرد زيرا در آن صحنه اتفاق خاصي رخ نداد ولي در صحنه‌اي كه در محوطه جريمه تيم صبا بر روي فرهاد خيرخواه اتفاق افتاد، بايد قطعا اعلام پنالتي مي‌كرد كه از اين صحنه به سادگي گذشت.
وي خاطرنشان كرد: در مجموع بازيكنان ما در اين ديدار مورد نظر و خواسته كادر فني بازي كردند و اگر اشتباه داوري در كار نبود، قطعا مي‌توانستيم از اين ديدار با كسب سه امتياز خارج شويم، زيرا يقين دارم كه صبا تا آخر مسابقه توان گلزني نداشت.
مربي تيم فوتبال پاس همدان در ادامه به دليل غيبت علي‌اصغر مديروستا سرمربي تيم پاس در اين ديدار اشاره كرد و بيان داشت: دليل حضور نيافتن ايشان در كنار تيم را بهتر است از خودشان بپرسيد اما فكر كنم كه بيشتر جنبه شخصي داشته باشد.
وي تاكيد كرد: با اينكه علي‌اصغر مديروستا در كنار تيم حضور نداشت اما تمام خواسته‌ها و تفكرات وي را كه پيش از مسابقه با ساير اعضاي كادر فني هماهنگ كرده بود، سعي كرديم به بازيكنان تيم القا كنيم تا از اين بازي نتيجه خوبي بگيريم.
گروسي در خصوص دليل تغيير و تحولات كادر فني پاس در اين فصل بيان داشت: در مرحله نخست كه مدير روستا از تيم جدا شد، من و محسن عاشوري از نظر اخلاقي درست نديديم كه بدون حضور وي در كادر تيم پاس بمانيم و به همين دليل ما هم از تيم رفتيم اما وقتي تحولات به جابه‌جايي در مديريت باشگاه منجر شد و مديروستا دوباره به تيم بازگشت، از ما خواست كه با وي همكاري كنيم و ما هم دوباره اين دعوت را پذيرفتيم و به تيم پاس بازگشتيم.
وي اظهار داشت: به هر حال شرايط بسيار سخت است و براي بقاي پاس در مسابقات اين فصل ليگ برتر شرايط بحراني است.
گروسي با بيان اينكه درگيري‌هاي برخي افراد نيمكت‌نشين پاس با داور و كمك وي، اتفاق خاصي نبود، بيان داشت: بعد از گل طبيعي بود كه مورد فشار تيم حريف باشيم.
انتهاي پيام/آ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها