0

منطقه ممنوعه‌ براي جلوگيري از ورود آلاينده‌ها به كارون در نظر گرفته شود

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

منطقه ممنوعه‌ براي جلوگيري از ورود آلاينده‌ها به كارون در نظر گرفته شود
یک شنبه 22 اسفند 1389  11:38 AM

مديرعامل سابق شركت آب و فاضلاب اهواز با بيان اين كه منبع اصلي تامين آب اهواز رودخانه كارون است، گفت: لازم است مسوولان استاني و كشوري براي جلوگيري از ورود آلاينده‌ها به كارون يك منطقه ممنوعه‌ در نظر بگيرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در خوزستان، غلام‌رضا صفرنژادي در مراسم توديع و معارفه مديرعامل آب و فاضلاب اهواز گفت: اگر يك منطقه ممنوعه از ملاثاني به سمت شهرستان‌هاي آبادان و خرمشهر اعلام شده و از ورود آلاينده‌هاي به اين رودخانه جلوگيري شود، مي‌توان كارون را از وضعيت كنوني نجات داد.

وي با ارايه گزارش از عملكردي از زمان تصدي پست مديريت شركت آب و فاضلاب اهواز تصريح كرد: يكي از برنامه‌ها در آبفاي اهواز جمع‌آوري فاضلاب سطح شهر و جلوگيري از ورود پساب آلاينده‌ها و فاضلاب به رودخانه كارون بود كه با تلاش كاركنان شركت و نصب يك ايستگاه پمپاژ، فاضلاب جريان يافته در زير پل پنجم به ميزان 500 ليتر در ثانيه به تصفيه‌خانه چنبيه هدايت شد. همچنين در اجراي اين پروژه از هيچ پيمانكاري استفاده نشد و تنها كاركنان آبفا به ويژه واحد بهره‌برداري اجراي عمليات را به‌دست گرفتند.

مديرعامل اسبق آبفاي اهواز يكي از پروژه‌هاي بزرگ اهواز را معضل جمع‌آوري فاضلاب شهري عنوان كرد و افزود: باوجود اين كه پيگيري‌هاي بسياري درخصوص جذب 50 درصد اعتبارات بانك جهاني صورت گرفت اما اين اعتبار جذب نشد. اين درحالي است كه شيراز توانست 100 درصد اعتبارات را جذب و معضل بزرگ فاضلاب شهري خود را حل كرد.

صفري نژاد همچنين با اشاره به آغاز فصل گرما در خوزستان از اواخر فروردين‌ماه و نياز به انجام برنامه‌ريزي‌هاي دقيق براي جلوگيري از كمبود آب در تابستان خاطرنشان كرد: در اين زمينه نيز با جلسات مختلفي كه با واحدهاي شركت آب و فاضلاب به‌ ويژه تصفيه‌خانه‌ها و واحدهاي بهره‌برداري انجام شده، حداقل قحطي آب در تابستان گذشته اتفاق افتاد.

مديرعامل سابق شركت آب و فاضلاب اهواز افزود: پيگيري وصول مطالبات، پرداخت حقوق معوق پيمانكاران و ديگر كاركنان شركت از ديگر اقدامات انجام شده بود كه مشكلي در ارايه خدمات شهري ايجاد نشد.

به گفته وي، همچنين هم‌زمان طرح جمع‌آوري فاضلاب پارك لاله با جذب اعتبار 500 ميليون تومان از شركت نفت توسط استانداري انجام گرفت و با بررسي‌هاي انجام شده يك پيمانكار براي 600 متر از مجموع 1500 متر خط فاضلاب، 180 تا 200 ميليون تومان اعتبار پيشنهاد داد كه اين كار با برنامه‌ريزي‌هاي انجام گرفته با حداقل هزينه اجرايي در حدود 50 ميليون تومان توسط متخصصان و كارشناسان آبفاي اهواز انجام شد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها