پاسخ به:اخبار سیاسی امروز
شنبه 21 اسفند 1389 7:20 PM
ایشان از کودکی شروع به خواندن نماز کرد و روزه می گرفت و وقتی همه از او می خواستند تا دیگر روزه نگیرد، پاسخ می داد: «اگر اصرار کنید که روزهام را افطار کنم، خودم را میان حوض آب یخ میاندازم.»
به گزارش مشرق، شهید حسینی در 18 سالگی وارد ارتش شد اما با دیدن فساد و بی قیدی های فرماندهان ارتش طولی نکشید که از آنجا بیرون آمد. بعد از سه سال از ترک ارتش دوباره مجبور شد برود سربازی اما این بار هم با فرمان امام خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، او هم فرار کرد و به جمع انقلابیون پیوست.
سید علی بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به همراه چند تن از دوستانش سپاه خراسان را راهاندازی کردند. این شهید عزیز با شروع جنگ در کردستان به همراه دوستش «شهید بابا رستمی» و عدهای دیگر از جوانان خراسانی به یاری شهید دکتر چمران رفتند. سید علی بعد از مدتی حضور در جنگ، فرمانده گردان شد و هنوز 2 ماه از فرماندهی اش نمی گذشت که مسئولین سید علی را به عنوان معاونت اطلاعات عملیات نیروهای خراسان انتخاب کردند.
