0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
شنبه 21 اسفند 1389  1:17 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل باشگاه فولاد ماهان:
هرگز نگفته‌ام ترابيان مخالف آسيايي شدن ماهان است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه فولاد ماهان اصفهان گفت: هرگز نگفته‌ام كه ترابيان نمي‌خواهد ماهان به آسيا برود و اعلام مي‌‌كنم چنين مطلبي را هرگز بيان نكرده‌ام.

فيروز ريخته‌گران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: نشستي كه قرار بود با كفاشيان داشته باشيم، برگزار شد و تمامي استدلال‌هايمان را ارائه كرديم.
وي اضافه كرد: حضور تيم ماهان در جام باشگاه‌هاي آسيا از سال گذشته مورد تاييد كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار گرفته بود.
مديرعامل باشگاه فولاد ماهان اصفهان ادامه داد: چندي پيش نيز سايت AFC در تاييد حضور ماهان در جام باشگاه‌هاي آسيا روي خروجي خود نام قهرمان دوره گذشته يعني ماهان را قرار داد كه چند ساعت بعد آن را تغيير داد.
ريخته‌گران اضافه كرد: يكي از خبرگزاري‌ها به نقل از من نوشته است كه ترابيان نمي‌خواهد ماهان در جام باشگاه‌هاي آسيا شركت كند، من به شدت اين موضوع را تكذيب كرده و اعلام مي‌دارم چنين مطلبي را هرگز بيان نكرده‌ام.
وي افزود: احترام عباس ترابيان به عنوان رئيس كميته فوتسال براي ما واجب است هر چند در طول ليگ با مشكلاتي مواجه شديم اما ديگر فصل تمام شده و نبايد به آنها فكر كرد.
وي خاطرنشان كرد: روز گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه برگزار شد و اعضا تصميم گرفتند تا ماهان حقوق خويش مبني بر شركت در جام باشگاه‌هاي آسيا را از طريق فدراسيون پيگيري كند.
ريخته‌گران با اشاره به برنامه‌هاي آينده اين باشگاه تصريح كرد: سياست‌هاي باشگاه نيز بر اساس حضور يا عدم حضور ماهان در مسابقات باشگاه‌هاي آسيا متفاوت تدوين خواهد شد.
انتهاي پيام/صا30/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها