0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
شنبه 21 اسفند 1389  1:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل نوسازي مدارس قم خبر داد:
اختصاص 380 ميليارد ريال اعتبار به بازسازي مدارس قم

خبرگزاري فارس: مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس قم از اختصاص 380 ميليارد ريال اعتبار در راستاي تخريب و بازسازي مدارس استان خبر داد.

نصرالله رئيسي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به مبحث مقاوم‌سازي مدارس اظهار داشت: مقاوم‌سازي علمي جديد است كه سازمان نوسازي مدارس كشور در آن پيشگام بوده است.
وي خاطرنشان كرد: عمليات مقاوم‌سازي دبيرستان هدايتي قم با 42 كلاس درس بزرگ‌ترين پروژه مقاوم‌سازي مدارس كشور و استان قم بوده است.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان قم تصريح كرد: از سال 85، شش باب مدرسه داراي 13 هزار و 815 مترمربع زيربنا در استان قم مقاوم‌سازي شده است.
رئيسي به تخريب و بازسازي مدارس فرسوده و غير استاندارد با توجه به قوانين موجود اشاره كرد و گفت: بر اساس اين مصوبه دولت موظف شد طي پنج سال با برداشت 4 ميليارد دلار از صندوق ذخيره ارزي، نسبت به تخريب، مقاوم‌سازي و بازسازي مدارس فرسوده و غيراستاندارد بالاي 40 سال اقدام كند.

* 64 مدرسه در قم بازسازي شده است
وي افزود: اداره كل نوسازي مدارس استان قم نيز با استفاده از اعتبارات اين قانون از سال 85 تاكنون اقدام به تخريب و بازسازي 64 باب مدرسه با 577 كلاس درس كرده است.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان قم در پايان گفت: اعتباري بالغ بر 380 ميليارد ريال براي تخريب و بازسازي مدارس هزينه شده است و با هزينه‌هاي انجام شده در اين بخش شاهد بهبود وضعيت ايمني در مدارس استان قم بوده‌ايم.
انتهاي پيام/آ30/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها