0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 20 اسفند 1389  1:35 PM

رييس کميته امداد سبزوار:
50 درصد خانوارهاي تحت پوشش توان ايجاد اشتغال را دارند

سرويس: شهرستان‌ها
1389/12/20
03-11-2011
13:24:24
8912-13351: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستان‌ها

رييس کميته امداد امام خميني شاخه سبزوار از جذب يک ميليارد و250ميليون تومان کمک هاي مردمي در قالب طرح اکرام و مشارکت‌هاي مردمي در 11ماهه سال‌جاري خبرداد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، سيد حسين کرابي در جمع مسوولان شهرستان با اشاره به تاسيس حوزه اشتغال کميته امداد، ميزان طرح‌هاي اشتغال اين نهاد را از سال 67تا 86، 480 طرح با اعتبار 470 ميليون تومان ظرف 19سال دانست.

وي گفت: اين در حالي است که تعداد طرح‌ها در سال‌هاي 87تا 89، 660 طرح با اعتبار 3 ميليارد و 397 ميليون تومان طي اين 3 سال بوده است.

رييس کميته امداد امام خميني شاخه سبزوار اضافه کرد: اين شهرستان در سال گذشته رتبه نخست استان را در خصوص جذب اعتبارات امدادي کسب کرد.

وي با بيان اينکه 50 درصد خانوارهاي تحت پوشش توان ايجاد اشتغال را منوط به ايجاد ساز وکارهاي لازم دارند، تصريح کرد: تاکنون آن چنان که بايد نتوانستيم در اين خصوص کاري انجام بدهيم که اميدواريم در بحث آموزش فني و حرفه‌اي در اين راستا استفاده کنيم.

وي در ادامه در رابطه با کمک‌هاي عمراني و احداث سرپناه ويژه خانوارهاي تحت پوشش به احداث 99باب واحد مسکوني با زيربناي 5445 مترمربع در شهر و روستا طي سال‌هاي 82 تا 86 اشاره کرد و ضمن پرداختن به رشد 500 درصدي حجم فعاليت مربوطه طي 3سال اخير اذعان داشت: در سال‌هاي 87 تا 89 ، 545 واحد مسکوني با 30هزار مترمربع زيربنا احداث شده است.

کرابي به کسب رتبه برتر استان توسط اين شهرستان در خصوص مسکن شهري و روستايي در سال 87 و 88 اشاره کرد.

وي با اشاره به خوابگاه در دست احداث اين نهاد در سجاد شهر، ميزان پيشرفت فيزيکي اين خوابگاه را 80 درصد اعلام و خاطرنشان کرد: ظرفيت اين خوابگاه120دانش آموز است که شايد ظرف 2تا 3 ماه آينده به بهره برداري برسد اما از سال تحصيلي آينده جذب دانش آموز شروع مي‎شود.

رييس کميته امداد امام خميني شاخه سبزوار به توافقنامه اين نهاد با نيروي مقاومت بسيج در بحث محروميت زدايي پرداخت و به درحال ساخت بودن چندين واحد مسکوني توسط نيروي مقاومت در محرومترين منطقه سبزوار اشاره کرد.

رييس کميته امداد امام خميني شاخه سبزوار سپس به 750 دانشجوي تحت پوشش اين نهاد اشاره کرد و به بالاتر بودن اين شهرستان از لحاظ تعداد دانشجو از شش استان کشور اذعان داشت.

وي در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينکه 100درصد مستمري خانوارهاي تحت پوشش توسط منابع دولتي تامين مي شود، ميزان مستمري ماهيانه خانوارهاي تحت پوشش اين نهاد را 400ميليون تومان عنوان کرد.

وي با اشاره به 10هزار و 500 خانوار تحت پوشش با جمعيت بالغ بر 20هزار نفر اين نهاد اظهارداشت: در بخش‌هاي داورزن و ششتمد هر کدام 2500 خانوار تحت پوشش دارند که در مجموع خانوارهاي تحت پوشش کميته امداد شهرستان سبزوار 15هزار و500خانوار است.

کرابي اضافه کرد: از اين تعدا د 44 درصد فوت سرپرست، 38 درصد سالمندان بالاي 60سال ، 7درصد زنان سرپرست خانوار مطلقه و 11درصد مابقي هستند.

رييس کميته امداد امام خميني شاخه سبزوار به 5700 خانوار با جمعيت بالغ بر 23هزار نفري برخوردار از خدمات غيرمستمري اين شاخه اشاره کرد و مجموع خانوارهاي تحت پوشش کميته امداد سبزوار را حدود 43هزار نفردانست.

وي گفت: کل خانوارهاي شهري تحت پوشش خدمات درماني هستند.

وي همچنين ضمن پرداختن به اهداف کميته امداد و رويکردهاي اين نهاد در دهه چهارم آن، کمک به اقتصاد معيشت و درمان خانواده، آموزش فرهنگ ديني و خودباوري خانواده‌هاي تحت پوشش، ارتقا سطح علمي، ديني و اجتماعي خانوارها و... را از جمله اين اهداف برشمرد.

 

انتهاي پيام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها