0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 20 اسفند 1389  1:28 PM

عبدالمحمد پاپي:
فقط به قهرماني در جام يادگار امام(ره) فكر مي‌كردم
از اين‌كه در جام‌جهاني كشتي نگرفتم ناراحت نيستم

سرويس: ورزشي - كشتي
1389/12/20
03-11-2011
10:21:34
8912-11899: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: ورزشي - كشتي

قهرمان وزن 60 كيلوگرم مسابقات كشتي فرنگي جام يادگار امام (ره) درباره اين رقابت‌ها گفت: باتوجه به اين‌كه در اين دوره از مسابقات تمام كشتي‌گيران داخلي و تيم‌هاي صاحب سبك كشتي فرنگي جهان هم‌چون روسيه، تركيه، گرجستان، آذربايجان، قزاقستان، قرقيزستان و تركمنستان حضور داشتند سطح مسابقات از كيفيت بسيار خوبي برخوردار بود.

عبدالمحمد پاپي در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهار كرد: هر چند كه من در اين رقابت‌ها به مدال طلا دست يافتم، اما نبايد درخشش ديگر كشتي‌گيران خوزستاني را ناديده گرفت.

وي بيان‌كرد: به نظر من كشتي‌گيران خوزستاني با كسب دو مدال طلا و چهار نشان برنزي كه گرفتند بار ديگر نشان دادند كه كشتي فرنگي خوزستان قطب و ستون كشتي فرنگي كشور است.

اين فرنگي‌كار خوزستاني در مورد كشتي‌هاي خود گفت: پس از شكست كشتي‌گير قم و فرنگي‌كار ارمنستان، در ديدار سوم با جاسم اميري نايب قهرمان بازي‌هاي آسيايي رقابت كردم و توانستم اين حريف قدرتمند را هم از پيش رو بردارم. در نيمه نهايي مجددا به مصاف كشتي‌گيري از ارمنستان رفتم كه قهرمان جوان جهان است. فكر مي‌كنم يكي از حريفان بسيار سخت من در اين دوره از مسابقات اين كشتي‌گير ارمنستاني بود.

پاپي ادامه داد: در فينال با كشتي‌گيري از كشور آذربايجان رقابت كردم كه قهرمان مسابقات دانشجويان جهان سال 2011 و قهرمان مسابقات جوانان جهان سال 2010 بود. اين كشتي‌گير آذري را در دو تايم پياپي و با امتيازهاي 2 بر صفر و 4 بر صفر شكست دادم و به مدال طلا دست يافتم.

وي تصريح‌كرد: هدف اصلي من بعد از حضوري كه در مسابقات قهرماني كشور داشتم، شركت در رقابت‌هاي يادگار امام (ره) بود و فقط به كسب مدال طلاي اين رقابت‌ها فكر مي‌كردم. اگر من در مسابقات جام جهاني بلاروس و تورنمت بين‌المللي وهبي امره تركيه كشتي مي‌گرفتم و در هر دو تورنمنت موفق ظاهر نمي‌شدم براي من اهميتي نداشت زيرا مي‌خواستم فقط و فقط در رقابت‌هاي يادگار امام (ره) كشتي بگيرم.

دارنده مدال طلاي رقابت‌هاي يادگار امام (ره) در مورد عدم حضورش در جام جهاني بلاروس اين چنين گفت: من از اين كه به اين مسابقات نرفتم اصلا ناراحت نيستم، بلكه بسيار راضي هستم زيرا با آمادگي بسيار بهتري در رقابت‌هاي جام يادگار امام (ره) شركت كردم.

انتهاي پيام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها