|
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: قهرماني - همگاني
سرمربي تيم واليبال پتروشيمي بندرامام پس از شكست تيمش مقابل كاله آمل در هفته ششم از دور برگشت ليگ برتر واليبال گفت: متاسفانه در اين ديدار بازيكن سرعتي و اصلي تيم ما با شكست از ناحيه مچ پا مواجه شد و نتوانستيم آن طور كه بايد بازي كنيم و شكست خورديم.
پرويز كاظمي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان اظهار كرد: بازيكنان ما واقعا دلاورانه بازي كردند و تمام تلاش خود را براي پيروزي در اين ديدار انجام دادند. حريف بسيار خوب بازي كرد و ديگر زورمان به آنها نميرسيد.
وي بيانكرد: ما ست اول بازي را طوفاني آغاز كرديم و موفق شديم حريف را شكست دهيم. باور كنيد اگر باتجربهترين يارمان كه داود مقبلي بود مصدوم نميشد، صددرصد نتيجه ديگري حاصل ميشد. متاسفانه از شانس بد ما اين دهمين بازيكن مصدومي است كه گريبانگير تيم ما ميشود.
سرمربي تيم واليبال پتروشيمي بندرامام گفت: ست اول بازي همه چيز در دست ما بود و توانستيم بر حريف چيره شويم، اما در ستهاي دوم، سوم و چهارم بازي، باتوجه به اين كه حريف از بازيكنان با تجربهاي همچون نظري افشار، شريعتي و زارع بهره ميبرد بسيار كم اشتباهتر ظاهر شد و توانست پيروز شود.
وي تصريح كرد: من از بازيكنان تيمم در اين بازي بسيار راضي هستم، چرا كه آنها تمام دستورات كادر فني تيم را به نحو خوبي در زمين اجرا كردند. متاسفانه امسال بدشانسي پدر تيم ما را درآورده است و مصدوميت يك عده بازيكن موجب شده كه در هر ديدار دست و پا بسته بازي كنيم.
كاظمي ادامهداد: به نظر من تيمهاي حاضر در گروه "ب" اين مسابقات نسبت به گروه "الف" قويتر بودند و اين موضوع در بازي كردن هر تيمي موثر بود. قبول كنيد سه بازي تيمهاي گروه "ب" نسبتا به گروه "الف" از كيفيت بسيار بالاتري برخوردار است.
وي اظهاركرد: ما انتظار نداشتيم كه اين بازي را واگذار كنيم. برعكس از قبل فكر ميكرديم كه پيروز ميدان هستيم. متاسفانه بدشانسياي كه گريبانگير تيم ما شد باعث شد بازنده اين ميدان شويم.
كاظمي گفت: تيم ما امسال بسيار دير بسته شد و باور كنيد بازيكني براي جذب نمانده بود. ما اواخر شهريور ماه تيم خود را بستم كه فكر ميكنم اين زمان براي يك تيم ليگ برتري بسيار دير است.
وي ادامهداد: باتوجه به اينكه تيم پتروشيمي بندرامام در ليگ سال گذشته ضعيف ظاهر شده بود امسال قصد تيمداري نداشت، اما بنا به تصميمي كه مسوولان اين شركت اتخاذ كردند قرار شد كه مجددا تيم واليبال را راهي ليگ برتر كنند.
سرمربي تيم واليبال پتروشيمي بندرامام اظهار كرد: من پيش از شروع مسابقات به مسوولان باشگاه قول كسب مقام را ندادم ولي فكر ميكردم كه به بازيهاي مرحله پليآف صعود كنيم، اما متاسفانه وقتي فهميدم مسابقات دو گروه شده تازه فهميدم كه چه بلايي سرمان آمده است. ما از قبل فكر ميكرديم كه مسابقات ليگ در يك گروه برگزار ميشود و تمام برنامهريزي خود را براي صعود به مرحله پليآف انجام داده بوديم.
وي تصريحكرد: اگر مسابقات در يك گروه انجام ميشد احتمال صعود ما به دور پليآف صد در صد بود. اگر كسي از واليبال بويي ببرد، واقعا ميفهمد كه تيمهاي گروه "ب" بسيار قويتر از گروه "الف" هستند. مطمئن باشيد كه در مسابقات مرحله پليآف تيمهاي صعودكننده از گروه "الف" مقابل تيمهاي صعودكننده از گروه "ب" كم ميآورند.
به گزارش ايسنا، كاله آمل موفق شد حريف خود پتروشيمي بندرامام را با حساب 3 بر يك شكست دهد.
انتهاي پيام
|