0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 20 اسفند 1389  1:20 PM

امير قاسمي‌منجزي:
مدال طلاي جام يادگارامام را نشانه گرفته بودم
اميدوارم در المپيك هم افتخارآفريني كنم

سرويس: ورزشي - كشتي
1389/12/20
03-11-2011
09:43:54
8912-12903: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: ورزشي - كشتي

دارنده مدال طلاي وزن 120 كيلوگرم رقابت‌هاي كشتي‌فرنگي جام يادگار امام (ره) گفت: با توجه به اين‌ كه كشتي‌گيران مختلفي از كشورهاي نامدار كشتي ‌جهان در اين رقابت‌ها حضور داشتند كار من بسيار سخت بود، اما باتوجه به شرايطي كه داشتم مي‌دانستم كه مي‌توانم با دست پر به استان برگردم.

امير قاسمي‌منجزي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان اظهار كرد: يك ‌سال و نيم از درس و زندگي خود گذشتم و به طور مرتب در اردوهاي تيم‌ملي حضور داشتم، به همين دليل بايد مدال طلاي اين رقابت‌ها را كسب مي‌كردم.

وي بيان‌كرد: با توجه به اين ‌كه كشورهاي قزاقستان و تركيه كشتي‌گيران‌ نامدار خود را در اين رقابت‌ها شركت داده بودند، كار براي هر كشتي‌گيري در اين وزن سخت بود، اما من چون مدال طلاي اين رقابت‌ها را نشانه گرفته بودم تمام سعي و تلاش خود را انجام دادم تا به اين مهم برسم.

اين كشتي‌گير مسجدسليماني گفت: چون آقاي بنا به من قول داده بود كه با كسب مدال طلاي اين رقابت‌ها جواز حضور در مسابقات آسيايي را به دست خواهم آورد، در بازي فينال قدري استرس داشتم، اما به لطف خداوند توانستم بر حريف ترك خود غلبه و جواز حضور در مسابقات آسيايي را كسب كنم. اميدوارم در مسابقات آسيايي بهتر ظاهر شوم.

وي در مورد كشتي‌گيران خوزستاني حاضر در اين رقابت‌ها گفت: كشتي‌گيران خوزستاني مثل هميشه عالي بودند و از نظر مدال‌آوري نسبت به دوره‌هاي گذشته بسيار بهتر ظاهر شدند.

قاسمي‌منجزي اظهار كرد: بايد قبول كرد كه كشتي‌فرنگي كشور از آن خوزستان است و هميشه حرف اول را مي‌زند. اگر بعضي از كشتي‌گيران خوزستاني در مسابقات ضعيف ظاهر مي‌شوند فقط به خاطر امكانات بسيار كم كشتي در اين استان است.

وي تصريح‌كرد:‌ اگر بخواهيم از كشتي‌گيران خوزستاني يك قهرمان بسازيم و چندين سال در ميادين ورزشي بدرخشند بايد خيالشان را از بابت شغل راحت كنيم. اگر ما كشتي‌گيران بخواهيم به دنبال كار بگرديم بايد كشتي را ببوسيم و كنار بگذاريم.

اين ملي‌پوش خوزستاني يادآورشد: خدا را شكر كه پدر و مادر ما نسبت به بقيه ورزشكاران از وضعيت مالي بهتري برخوردار هستند و ما توانستيم در ورزش بمانيم. به نظر من اگر وضع مالي پدر و مادرم خوب نبود خيلي وقت پيش بايد از ورزش كنار‌ه‌گيري مي‌كردم.

وي در پايان گفت: من مدال‌هاي بسياري در رقابت‌هاي مختلف جهاني و آسيايي كسب كردم و اميدوارم كه در مسابقات المپيك هم به اين مهم دست يابم و براي خوزستان افتخارآفريني كنم.

انتهاي پيام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها