0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 20 اسفند 1389  1:17 PM

آيت‌الله احدي:
امر به معروف خشنوت نيست بلکه احياي نفس است

سرويس: دين و معارف اسلامي
1389/12/20
03-11-2011
09:14:15
8912-13151: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - همدان
سرويس: دين و معارف اسلامي

آيت‌الله احدي از شاگردان علامه حسن‌زاده آملي گفت: در امر به معروف نبايد به دنبال نظريات بود بلکه بايد به دنبال عملي کردن باشيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيت‌الله احدي در همايش ملي بررسي امر به معروف و نهي از منکر در دانشگاه آزاد همدان افزود: امر به معروف و نهي از منکر براي اين است که بايدها و نبايدها را بشناسيم، زيرا امر به معروف احياي نفوس رباني است.

وي با بيان اين‌كه «اگر در صدر اسلام به سخنان امر به معروفي حضرت زهرا عمل مي‌شد اکنون دچار اين وضع نبوديم و انحرافات در اسلام پيش نمي‌آمد» ادامه داد: امر به معروف خشنوت نيست، بلکه احياي نفس است.

وي گفت: براي امر به معروف بايد نيت، اراده و عزم داشت تا بتوان نفس اماره را در کنترل خود نگاه داشت و از گناهان دوري کرد.

شاگردان علامه حسن‌زاده آملي به بررسي راه‌هاي عملي رسيدن به امر به معروف پرداخت و عنوان کرد: انسان کامل شدن يعني رسيدن به شخصيتي همچون آيت‌الله بهجت، من با وجودي که در نماز معراج گونه ايشان شرکت مي‌کردم همچنان گرفتار نفسم هستم، پس نبايد از جوانان ناآگاه انتظاري داشت.

وي گفت: اگر همت الهي رزمندگان اسلام ادامه مي‌يافت در جهان حرف اول را مي‌زديم و اين اتفاق با تغيير رئوس دروس علوم انساني اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام توانا مدير پژوهش ستاد احيا امر به معروف و نهي از منکر نيز با اشاره‌اي به سخنان مقام معظم رهبري گفت: تذکر اثري ندارد؛ چراکه همه آن را انجام نمي‌دهند و همگاني نشده و بهتر است که امر به معروف و نهي از منکر را به جاي آن‌که يک نفر 10بار بگويد 10 نفر يکبار بگويند.

وي افزود: ستاد احياي امر معروف و نهي از منکر کشور همه تلاش‌هاي خود را مي‌کند که همايش‌هاي علمي پژوهشي و تخصصي با موضوع تذکر زباني برگزار کند.

وي خاطرنشان کرد: در دو سال اخير 24 همايش علمي پژوهشي در سراسر کشور برگزار شده است و وظيفه ستاد امر به معروف و نهي از منکر کار اجرايي نيست، بلکه کار آن فرهنگ سازي است.

انتهاي پيام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها