0

آيت‌الله مرعشي نجفي

 
bafrani
bafrani
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 811
محل سکونت : تهران

پاسخ به:آيت‌الله مرعشي نجفي
پنج شنبه 19 اسفند 1389  2:42 PM

احمدی نژاد تاکید کرد: می خواهم به شما بشارت بدهم که به لطف مجاهدت علمای بزرگ ما پیامبران و اهل بیت(ع) و فداکاری ‌های ملت ایران و پیشرفت‌های علمی بشریت مرزها به سرعت در حال برچیده شدن است و اندیشه جهانی به سرعت در حال گسترش است.

وی گفت: از دهکده جهانی و نظم نوین جهانی طرح پلیدی از سوی شیطان بزرگ برای جلوگیری از رشد بشری برای جامعه جهانی بود که به فضل الهی از هم پاشید.

وی در ادامه از آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی به عنوان انسان نمونه متعالی و کمال یافته یاد کرد و اظهار داشت: اگر بزرگان ما امروز حضور داشتند چقدر برای بشریت ثمر داشتند و اگر 10 سال دیگر می‌بودند، چگونه بودند.

وی گفت: به فضل الهی جامعه بشری به سرعت در این مسیر در حال حرکت است و این طاغوت‌ها و مستکبرین که در نوع خود و مقیاس با طاغوت‌های طول تاریخ به لحاظ فساد، چپاولگری، خشونت، ضدیت با ارزش‌های الهی و آسمانی و ضدیت با اصل و حقیقت انسان کامل و کشتار و جنایت علیه بشریت بی‌نظیرند و شاید نقطه کمال و نهایی همه طاغوت‌ها و بزرگترین مانع در برابر جهانی شدن در حال فروریختن است.

وی با بیان اینکه بیداری اسلامی در سراسر جهان در حال وقوع است، یادآور شد: آن حرکت اصلی در راه است و خواهد آمد و نشانه‌هایش در گوشه و کنار دنیا آشکار شده است.

س

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها