0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 19 اسفند 1389  11:25 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس كميته امداد فردوس:
كميته امداد هزينه انشعاب گاز مددجويان را پرداخت مي‌كند

خبرگزاري فارس: رئيس كميته امداد امام خميني (ره) فردوس از پرداخت هزينه انشعاب گاز مددجويان خبر داد و گفت: در سال جاري بيش از 300 ميليون ريال زكات در اين شهرستان جمع‌آوري شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از فردوس، عليرضا پاكدل ظهر امروز در جمع خبرنگاران در فردوس به مناسبت هفته احسان و نيكوكاري اظهار داشت: زكات جمع‌آوري شده توسط ستاد احياي زكات شهرستان در راستاي كمك به فقرا و نيازمندان و تعمير مساجد سطح شهرستان هزينه مي‌شود.
وي افزود: در اسفندماه سال جاري اعتباري بالغ بر 150 ميليون ريال براي خريد لوازم خانگي و 300 ميليون ريال نيز براي برخورداري از انشعاب گاز به مددجويان زير پوشش كميته امداد شهرستان فردوس پرداخت شده است.

* 3500 نفر زير پوشش كميته امداد فردوس هستند
رئيس كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان فردوس تعداد مددجويان زير پوشش اين نهاد را 3 هزار و 500 نفر عنوان كرد و گفت: اكثر مددجويان زير پوشش كميته امداد خانواده‌هاي محروم و بي‌سرپرست هستند كه با پرداخت مستمري ماهانه توسط كميته به گذران زندگي خود مي‌پردازند.
پاكدل مهم‌ترين وجه تمايز حكومت اسلامي با ساير مكاتب را وجود فرايض و احكام الهي دانست و تصريح كرد: در آيات قرآني و احاديث معتبر به اجراي احكامي نظير روزه، نماز، حج، جهاد و كمك به فقرا و نيازمندان سفارش بسياري شده است.
وي تصريح كرد: عدم رعايت و بي‌توجهي به هريك از احكام اسلام آسيب جدي به پيكر دين زده و حكومت ديني چون نظام مقدس جمهوري اسلامي را كه ثمره مجاهدات انسان‌هاي وارسته همچون امام راحل و خون شهدا است را خدشه‌دار مي‌كند.

* كميته امداد سكان‌دار يكي از مهم‌ترين فرايض ديني است
رئيس كميته امداد امام خميني (ره) فردوس كيمته امداد را سكان‌دار يكي از مهم‌ترين فرايض ديني يعني رسيدگي به امور محرومان عنوان كرد و افزود: مردم در ايفاي نقش‌هاي مثبت گامي اساسي برداشته و اصلي به نام مشاركت‌هاي مردمي را در ابعاد گوناگون و سطوح مختلف جامعه شكل داده‌اند.
پاكدل تصريح كرد: در ايران اسلامي كه ام‌القري جهان اسلام بوده و رهبري مسلمانان جهان را به عهده دارد به طور يقين بايد ارزش‌هاي انساني و اسلامي و كمك به همنوع در قالب انسجام ملي و وحدت اسلامي صورت گيرد.
وي اظهار داشت: در اين راستا برگزاري جشن‌هاي ملي و اسلامي براي كمك به محرومان در مناسبت‌هاي مختلف و براي اقشار گوناگون مي‌تواند زمينه‌ساز اين ايده انساني و اسلامي باشد.

* كميته امداد پرچمدار برگزاري جشن‌هاي ملي و اسلامي است
رئيس كميته امداد امام خميني (ره) فردوس گفت: كميته امداد امام خميني (ره) به عنوان بزرگ‌ترين نهاد حمايتي كشور پرچمدار برگزاري جشن‌هاي ملي و اسلامي و كمك به محرومان است.
پاكدل افزود: كميته امداد، هر ساله جشن نيكوكاري را با هدف اشاعه و احياي فرهنگ انفاق، احسان و نيكوكاري در راستاي مباني اسلامي، برانگيختن احساسات مردمي در احيا و تقويت روحيه مشاركت جويانه در نيل به عقلانيت و تلاش براي زدودن فقر و برقراري عدالت برگزار مي‌كند.
وي تصريح كرد: تعداد 9 پايگاه براي جمع‌آوري كمك‌هاي نقدي و غير‌نقدي مردم در جشن نيكوكاري در سطح معابر عمومي شهرستان، 50 پايگاه در سطح مدارس و 20 پايگاه در سطح پايگاه‌هاي بسيج شهرستان امسال برپا شد.

* جمع‌آوري 140 ميليون ريال در جشن نيكوكاري سال گذشته در فردوس
رئيس كميته امداد امام خميني (ره) فردوس مبلغ جمع‌آوري شده در جشن نيكوكاري سال گذشته فردوس را 140 ميليون ريال اعلام كرد و گفت: اين كمك‌ها به صورت نقدي و غير‌نقدي در پايگاه‌هاي سطح شهرستان جمع‌آوري شد.
پاكدل يادآور شد: كمك‌هاي مردمي جمع‌آوري شده در راستاي تقويت خيريه‌هاي دانش‌آموزي، تامين هزينه‌هاي تحصيلي نيازمندان و تامين بخشي از نيازهاي مالي نيازمندان هزينه مي‌شود.
انتهاي پيام/ل20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها