0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 19 اسفند 1389  11:19 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
صفارهرندي:
جريان ضدانقلاب مأموريت دارد بر جراحت دل آمريكا مرهم بگذارد

خبرگزاري فارس: مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: جريان ضدانقلاب مأموريت دارد جراحت دل آمريكا را مرهم بگذارد و براي اين كار دستمزد دريافت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمدحسين صفارهرندي در همايش به سوي فردا در مسجد امام مجتبي عليه السّلام اين شهر اظهار داشت: بين جنگ نرم و وقايعي كه در منطقه در حال وقوع است، ارتباط نزديكي وجود دارد.
وي ادامه داد: دشمن در جنگ نرم مي‌خواهد فكر و ذهن مردم را تسخير كند و براي اين امر از تكنيك و سرمايه سنگين در حوزه رسانه استفاده مي‌كند.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به دوران دفاع مقدس خاطرنشان كرد: در دفاع مقدس ياد گرفتيم بهترين دفاع حمله است و در نبرد نرم نيز برتري از طريق فعال بودن امكان‎پذير است.
صفارهرندي ويژگي جنگ نرم را انجام عمليات براي تصرف عقل و دل طرف مقابل عنوان كرد و افزود: دشمن در جنگ نرم از راه تهديد و تطميع وارد نمي‌شود.
وي تصريح كرد: اثرگذاري در جنگ نرم بر دل‌ها و انديشه‌ها آن‎قدر هنرمندانه انجام مي‌شود كه فرد با رغبت خود را تسليم مي‌كند و گمان نمي‌برد كه گول خورده است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به انواع استعمار اشاره كرد و گفت: در دوران مختلف استعمار كهنه و استعمار نو وجود داشته و در حال حاضر استعمار فرانو به وجود آمده است.
صفارهرندي بيان داشت: دشمن در ابتداي انقلاب اسلامي متوجه شده بود با پديده‌اي مواجه است كه اگر جلوي آن را نگيرد ديگر كشورها را فرامي‌گيرد.
وي با بيان اينكه در دفاع مقدس استعدادهاي انقلاب پرورانده شد، اضافه كرد: پيام انقلاب اسلامي در دفاع مقدس به دنيا ارسال شد و دشمن فهميد جنگ تأثيري در مهار انقلاب اسلامي نداشته است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي طراحي ايجاد گروه‌هاي القاعده و طالبان را براي مقابله با انقلاب اسلامي بيان كرد و افزود: دشمن در اين مرحله به صورت رسمي جنگ نرم را با انقلاب اسلامي آغاز كرد.
صفارهرندي با اشاره به اينكه تلاش دشمن ايجاد ضدقدرت نرم در جمهوري اسلامي بود، اظهار داشت: دشمن در اين مرحله نفوذ نيروهاي خود را به بدنه نظام آغاز كرد.
وي زير سؤال بردن انديشه‌هاي اسلامي صحيح امام(ره) را از ديگر راه‌هاي مقابله دشمن با نظام اعلام و تصريح كرد: نقد انديشه امام(ره) در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها را مطرح كردند و در حوزه فرهنگ نيز تحولاتي آغاز شد.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به تحولات اخير در كشورهاي اسلامي و منطقه اشاره كرد و بيان داشت: براي صدور انقلاب اسلامي كاري انجام نداديم اما پيام انقلاب آن‎قدر زياد بود كه كم‌كاري‌هاي ديپلمات‌هاي ما را جبران كرد.
صفارهرندي با بيان اينكه در حال حاضر در مصر تحريك‎شده عليه امام(ره) نسلي پرورش‌ يافته كه دلش نسبت به ايران بسيار نرم است، افزود: مردم مصر تمام خبرهاي ما را پيگيري مي‌كنند و براي ايران دغدغه دارند.
وي ادامه داد: وقتي در ميدان تحرير مصر جمعيت موج مي‌زد و مردم مطالبات خود را مطرح مي‌كردند، غربي‌ها مي‌دانستند اين امر ظاهر قضيه است و با نشستن غبارها مصر به ايران مي‌پيوندد و جنگ نرم انقلاب اسلامي جواب داده است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه قيام ملت‌هاي مسلمان تنها در يك كشور محصور نمي‌ماند، خاطرنشان كرد: در كشورهاي يمن، بحرين و اردن نيز اتفاق‌هاي شيريني در حال وقوع است كه انتظار آن را مي‌كشيديم.
صفارهرندي با اشاره به اينكه جريان ضدانقلاب مأموريت دارد جراحت دل آمريكا را مرهم بگذارد، اظهار داشت: براي اين امر دستمزد دريافت مي‌كنند، سفارش كار مي‌گيرند و پيشتاز آنها منافقين هستند.
وي اضافه كرد: زماني كه رژيم صهيونيستي متوجه كشورهاي منطقه بود، برخي در داخل به دنبال كساني بودند كه حتي براي دو ساعت هم شده در خيابان‌ها تجمع كنند و آن را به مردم ديگر كشورها نشان دهند، منتهي نتوانستند جمعيتي را فراهم كنند.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تصريح كرد: كساني كه ادعا مي‌كنند مردم تونس و مصر بن‌علي و حسني مبارك را با دنباله‌روي از جنبش سبز در مدت 22 روز و يك ماه از مسند قدرت كنار زده‌اند، خودشان پس از اين همه مدت حتي نتوانستند يك كوچه را هم آزاد كنند.
صفارهرندي عنوان داشت: اين افراد بي‌بته‌هايي هستند كه آمادگي يك تلنگر خوردن را نيز ندارند.
وي وجه مشترك مردم شمال آفريقا و ايران را دوست داشتن اولياي خدا و محبت اهل بيت عليهم السّلام توصيف كرد و گفت: امام(ره) به ما سفارش مي‌كردند شعار مرگ بر آمريكا را ترك نكنيد.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خاطرنشان كرد: اگر انتخابات در كشورهاي منطقه حتي به سبك دموكراتيك غربي نيز برگزار شود، كساني به مصادر امور راه پيدا مي‌كنند كه دل‌هاي آنها با جمهوري اسلامي رفيق است.
انتهاي پيام/ج10/ح*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها