0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 19 اسفند 1389  1:29 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون استاندار مازندران:
مسافرپذير بودن مازندران عامل آسيب اعتياد است

خبرگزاري فارس: معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران گفت: مسافرپذير بودن مازندران سبب آسيب‌هاي اعتياد در استان مي‌شود و آمارهاي اين بخش در نيمه نخست سال بيشتر از ساير ماه‌ها است.

به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، هادي ابراهيمي در آخرين نشست سازمان‌هاي مردم‌نهاد استان مازندران در سال 1389 كه در سالن شماره يك استانداري مازندران برگزار شد، بيان داشت: در ترك محله ساري و عباس‌آباد نكا مشكلات حادي وجود دارد.
وي گفت: انجام كار فرهنگي براي ترك اعتياد يكي از دغدغه‌هاي جدي مسئولان است.
معاون سياسي و امنيتي استاندار مازندران با اشاره به اينكه مسافرپذير بودن مازندران موجب مي‌شود كه آسيب‌هاي بخش اعتياد در اين استان بيشتر از ساير استان‌ها باشد، افزود: آمارهاي بخش اعتياد در شش ماه اول سال در مازندران بيشتر از ساير ماه‌هاي سال است.
معاون سياسي و امنيتي استاندار مازندران با اعلام اينكه كار جدي را در بخش مبارزه با اعتياد در بخش پيشگيري از تشكل‌ها نديديم، تصريح كرد: نيازمند برنامه جدي در اين بخش هستيم.

* براي آموزش پيشگيري از اعتياد و ساماندهي مناطق آلوده آمادگي داريم
وي وضعيت ترك محله ساري را ناخوشايند خواند و گفت: هر روز نارضايتي اجتماعي و گله‌مندي در اين بخش بيشتر مي‌شود.
ابراهيمي با اشاره به اينكه استانداري براي آموزش راه‌هاي پيشگيري از اعتياد و ساماندهي مناطق آلوده آمادگي دارد، تصريح كرد: پيشگيري نيازمند فرهنگ سازي است.

* بايد در كمپ‌هاي ترك اعتياد آموزش‌هاي حرفه‌اي مورد توجه قرار گيرد
جانشين ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه در سال 1390 از تشكل‌هاي فرهنگي براي پيشگيري از اعتياد استفاده مي‌شود، اظهار داشت: بايد با برگزاري مسابقات فرهنگي و در كنار آن آموزش، راه‌هاي پيشگري از گرايش افراد جامعه به اعتياد را مد نظر قرار داد.
علي حافظي با بيان اينكه بايد در كمپ‌هاي ترك اعتياد آموزش مهارت‌هاي فني و حرفه‌اي نيز مورد توجه قرار گيرد، افزود: با فراگيري مهارت‌هاي فني فرصت شغلي نيز براي افرادي كه در اين كمپ‌ها اعتياد را ترك كردند، فراهم مي‌شود.

* 146 كمپ ترك اعتياد در مازندران فعال است
معاون پيشگيري اداره كل بهزيستي مازندران نيز در اين نشست گفت: 146 كمپ ترك اعتياد در مازندران فعال است كه از اين تعداد 63 كمپ داراي مجوز بهزيستي هستند.
رمضانعلي گلچوبي با اشاره به اينكه سازمان‌هاي مردم نهاد پل ارتباطي مردم براي پيشگيري از اعتياد هستند، تصريح كرد: ضعف ارتباطات، فعاليت در فضاي رقابتي، موازي‌كاري و فردمحوري مهم‌ترين مشكل سازمان‌هاي مردم نهاد در بخش پيشگيري از اعتياد است.
وي درمان‌هاي حمايتي را مهم‌ترين راه مبارزه با مواد مخدر خواند و اظهار داشت: توانمندسازي معتادان در كنار درمان مغفول مانده است.
معاون پيشگيري از اعتياد اداره كل بهزيستي مازندران گفت: در سال 1390 كمپ‌هاي ترك اعتياد ارزيابي مي‌شوند.

* در مازندران 140 NGO با مجوز سازمان جوانان فعاليت دارند
روح‌الله معافي سرپرست مديريت جوانان مازندران نيز در اين نشست با اشاره به اينكه 140 NGO با مجوز سازمان جوانان استان فعاليت دارند، گفت: پنج سمن به صورت تخصصي در بخش مبارزه با مواد مخدر فعاليت دارند.

* 50 سال از مافياي مواد مخدر و ترك اعتياد عقب هستيم
موسس كمپ ترك اعتياد در شهرستان چالوس نيز در اين نشست گفت: 40 سال مصرف كننده مواد مخدر بودم و به خاطر اعتياد 66 بار زندان رفتم.
محمدكاظم لطيفي‌چي با اشاره به اينكه چهار ماه و سه روز ديگر به 9 سالي كه اعتياد را ترك كردم و «پاك شدم» فاصله دارم، اظهار داشت: نخستين كمپ ترك اعتياد را در تهران سپس در گلستان، گيلان و مازندران راه‌اندازي كردم.
وي با بيان اينكه شش سال پيش نخستين كمپ ترك اعتياد را در استان مازندران راه‌اندازي كردم، افزود: 50 سال از مافياي مواد مخدر و ترك اعتياد عقب هستيم.
وي با اعلام اينكه شيوه درمان با متادون تنها شيوه ترك اعتياد نيست، گفت: متادون فقط براي ترك اعتياد حشيش مفيد است در حالي كه در شرايط فعلي براي درمان فرد معتاد با تمام انواع اعتياد با مواد مخدر از اين شيوه استفاده مي‌شوند.
لطيفي‌چي با اشاره به اينكه 72 درصد ترك اعتياد مربوط به مراكز ترك اعتياد معتادان گمنام است، خاطرنشان كرد: به خاطر اعتيادم همسرم 14 سال مرا ترك كرده بود و با ترك اعتياد من پنج سال است كه به زندگي برگشته است.
وي با بيان اينكه ساماندهي مراكزي كه ترك اعتياد را انجام مي‌دهند، ضروري است، گفت: در شهرستاني كه فعاليت دارم مي‌بينيم كه فروشنده مواد مخدر و مصرف كننده فعلي هم، كمپ ترك اعتياد را راه‌اندازي كرده است.
لطيفي چي با اشاره به اينكه ديده مي‌شود به فردي كه سه ماه اعتياد را ترك كرده است، مجوز راه‌اندازي كمپ‌هاي ترك اعتياد داده مي‌شود، تصريح كرد: شش ماه براي اثبات پنج سال پاك بودن از مواد مخدر به اين طرف و آن طرف رفتم.
وي يكي ديگر از مشكلات كمپ‌هاي ترك اعتياد مازندران را استيجاري بودن اين واحدها برشمرد و خاطرنشان كرد: 32 ميليون تومان براي راه‌اندازي كمپ استيجاري هزينه كردم در حالي كه در استان ادارات و نهادهاي خالي و بلااستفاده وجود دارد.

* پذيرش يك خانواده 4 نفره معتاد
مديرعامل و موسس كمپ ترك اعتياد صاحب‌الزمان چالوس با اشاره به اينكه در حال حاضر يك خانواده چهار نفره معتاد را در كمپ پذيرش كرديم، اظهار داشت: بيمه نبودن و پذيرش مراكز درماني از ديگر مشكلاتي است كه افراد بيمار با آن مواجه هستند.
در اين نشست مسئولان كمپ‌هاي ترك اعتياد مازندران مشكلات خود در بخش آموزش را همكاري نكردن آموزش و پرورش و چوب لاي چرخ گذاشتن از سوي اين نهاد برشمردند.
نشست سازمان‌هاي مردم نهاد استان مازندران در حالي عصر امروز برگزار شد كه جلسه و ارائه گزارش مسئولان كمپ‌هاي ترك اعتياد استان بدون حضور مسئولان استان ارائه شد.
بعد از ارائه گزارش از سوي مسئولان اين كمپ‌ها، معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران به همراه عليرضا جانبازي مديركل اجتماعي مازندران در جلسه حاضر شدند كه معاون سياسي امنيتي استانداري مازندران به ارائه سخنراني اكتفا كرد و بدون آنكه منتظر جمع‌بندي نشست باشد به علت اينكه بايد در جلسه ديگري حاضر شود با حاضران در نشست خداحافظي كرد.
انتهاي پيام/صا10/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها