پاسخ به:عاشورائیان
چهارشنبه 24 فروردین 1390 5:17 PM
سخنراني هاي آقا دستور است!
روزي به همراه مسئولان نيروهاي مسلح رفتيم خدمت آقا. فرماندهان سپاه، فرماندهان ارتش و ستاد كل؛ جمع محدودي بوديم.
تا كلام آقا شروع شد، ايشان دفتر يادداشت و قلمش را از جيبش درآورد و رفت سراغ نوشتن. (چهار پنج روز بعد از همين ماجرا بود كه شهيد شد.)
جلسه تمام شد، وقتي از حسينيه به سمت راهرو آمديم تا بيرون برويم، گفتم كه حاج علي! من يك سوال دارم. گفت: بفرما! گفتم: آقا كه داشتند صحبت مي كردند، شما همه اين ها را يادداشت مي كرديد. حالا من سوالم اين است كه اين صحبت هاي آقا را اخبار ساعت دو پخش مي كند، ساعت 9 شب هم اخبار تلويزيون كامل اين را پخش مي كند. يعني اين برنامه در دو نوبت كاملاً پخش مي شود. بعد هم كه ضبط شده اش را دفتر آقا به شما خواهند داد، دليل اين نوشتن چه بود؟
يقين داشتم كه همه كارهايش از روي دليل و حكمت است. صياد برگشت و گفت: آراسته؛ تو حقوقداني! گفتم: نه من حقوق بگيرم. گفت: نه حقوقداني ديگر. گفتم: خب منظورتان چي هست؟ گفت: تأخير در اجراي دستور فرمانده از نظر قانون جزا يا قانون كيفري نيروهاي مسلح جرم است يا نه؟ گفتم: بله؛ ولي ربطي به سوال من ندارد. گفت: عدم اجراي دستور فرمانده كه جرم هست؟ گفتم: بله جرم محرز است؛ تأخير در اجراي دستور يا سهل انگاري هم جرم است. گفتم: ولي حاجي اين ها جواب سوال من نبود. گفت: من فكر كردم تو آنقدر باهوشي كه پاسخت را گرفتي. گفتم: نه نگرفتم؛ شما بگو. گفت: آقا اين جا فرمايشاتي داشتند. مردم عادي يا شايد برخي از نيروهاي مسلح اين را سخنراني تلقي مي كنند. خب هشت شب يا 9 شب يا دوي بعد از ظهر هم مي توانند اين سخنراني را از اول تا آخرش تماشا كنند. من نظامي، اين را سخنراني تلقي نكردم. فرمانده ام بياناتي براي من دارد؛ من آن را اوامر فرماندهي تلقي كردم. همه اين ها را نوشتم. نمي توانم صبر كنم تا دفتر آقا متن فرمايشات را به من بدهد. نمي توانم تا دوي بعد از ظهر هم بنشينم، اخبار ساعت دو را ببينم. اگر از اين جا رفتم تا ستاد كل، عمرم كفاف نكرد، حضرت حق جان من را ستاند، در آن دنيا نمي توانم به خداوند بگويم: من منتظر بودم بروم ستاد كل، اخبار را بشنوم يا بخشنامه را از دفتر آقا بگيرم؛ بعد ببينم كدام يك از اين ها را چگونه اجرا كنم! من پاسخي براي خدا در تأخير اجراي دستور فرمانده ام ندارم. همه فرمايشات ايشان را نوشتم تا وقتي سوار ماشين مي شوم بروم ستاد كل، چهل دقيقه يا چهل و پنج دقيقه كه در راه هستم، دستورات آقا و تدابير ايشان را تبديل به دستور كنم.
به نقل از امير سرتيپ ناصر آراسته همرزم و دوست شهيد
با تشکر