0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389  11:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه شيراز:
خيزش‌هاي اسلامي حاصل تلاش‌هاي مردمي چند دهه اخير است

خبرگزاري فارس: امام جمعه شيراز گفت: خيزش‌هاي اسلامي امروز حكايت از عمق تلاش‌هاي مردمي در چند دهه اخير دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، آيت‌الله اسدالله ايماني در خطبه‌هاي نماز جمعه امروز شيراز اظهار داشت: چرا مسئولان كشورهاي اسلامي همايش‌هايي در بهره‌برداري از ابعاد و اهداف خيزش‌هاي اسلامي اخير ندارند در حالي كه غربي‌ها ارتباطات و جلسات و مسافرت‌هاي بسياري در مورد اين خيزش‌ها صورت داده و مي‌دهند.
وي با اشاره به اينكه وظيفه نخبگان كشورهاي اسلامي همگرايي و هم‌انديشي است افزود: رهبر معظم انقلاب وحدت و همدلي بين مسئولان كشور را يك فريضه دانسته‌اند و فرموده‌اند كه «آنچه من امروز براي كشورمان از هر چيز ديگر لازم‌تر از گذشته مي‌دانم، وحدت كلمه آحاد ملت و نخبگان در مباني اصولي است».
اين مسئول با اشاره به فرمايشات مقام عظماي ولايت مبني بر اينكه بايد نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي تمام جوانب را در برخورد با سران فتنه رعايت كنند، بيان داشت: تأكيد رهبر معظم انقلاب بر پخته عمل كردن در مورد فتنه‌هاي موجود است.
ايماني با بيان اينكه مردم مسلمان كشورهاي اسلامي در مقابل ديكتاتورها ايستاده‌اند و مي‌خواهند كه آنها از قدرت كناره‌گيري كنند، ابراز داشت: مردم اين كشورها دخالت آمريكا و ايادي او را در كشورشان محكوم مي‌كنند و با سر دادن شعارهايشان پياده شدن حكومت اسلامي را خواستارند.
نماينده ولي فقيه در استان فارس با بيان اينكه ديكتاتورهاي حاكم بر كشورهاي اسلامي مردم خود را تحقير كرده‌اند، گفت: اين سران ديكتاتور دچار فساد اخلاقي و مالي هستند و هدفشان پياده كردن خواسته‌هاي كشورها و حكومت‌هاي ليبرالي بوده است.
نماينده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه آمريكا و ياران او با دستپاچگي در مقابل قيام‌هاي مردم مسلمان ايستاده‌اند، تصريح كرد: اين قيام‌ها و خيزش‌ها قابل شكسته شدن نيست.
امام جمعه شيراز در بخش ديگري از سخنان خود با گراميداشت هفته منابع طبيعي خاطرنشان كرد: منابع طبيعي مسئله‌اي حياتي در زندگي ماست و بايد از دخالت‌هاي بي‌مورد در آن جلوگيري شود.
ايماني با اشاره به فرمايشات رهبر معظم انقلاب در مورد اهميت منابع طبيعي اذعان داشت: منابع طبيعي بايد به معارف عمومي تبديل شود و براي حفظ فضاي سبز و درختكاري برنامه‌ريرزي بيشتري صورت گيرد.
انتهاي پيام/ن20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها