0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389  11:36 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه زاهدان:
دوران حكومت فرعون‌هاي زمان با پيدايش ابراهيميان سر آمده است

خبرگزاري فارس: امام جمعه زاهدان گفت: با تداوم خيزش انقلابي مسلمانان جهان، دوران حكومت فرعون‌هاي زمان با پيدايش ابراهيميان سر آمده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان، آيت‌الله عباسعلي سليماني در خطبه‌هاي اين هفته شهرستان زاهدان كه در مصلاي قدس برگزار شد، اظهار داشت: با خيزش اسلامي تصويري از آزادي خواهي ملت‌هاي مسلمان به سراسر دنيا مخابره شده است.
وي افزود: اكنون فرياد ملت هاي تونس، مصر، ليبي و بحرين، شبه جزيره عربستان و كاخ سفيد را به لرزه در آورده است.
نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان ادامه داد: اكنون ديكتاتورهاي منطقه با خفت و خواري از كشورشان فرار مي‌كنند و خواب راحت سران عرب و شيخ نشينان خليج فارس پريشان شده است.
سليماني تصريح كرد: دشمنان اسلام در خواب خرگوشي به سر مي‌برند و تشكيل انقلاب اسلامي در ايران، جنگ 33 عليه حزب‌الله و جنگ 22 روزه غزه را به خاطر نمي‌آورند كه چگونه اراده و ايمان و اعتقاد ملت بود كه بر تانك هاي آنها پيروز شدند ولي آنها باز هم قرادادهاي جنگي امضاي مي‌كنند تا بر سر مردم موشك فرود آورند.
وي افزود: ملت‌هاي مسملمان براي استقلال و عزت و هويت انساني و ملي و ديني خود به پاخاسته‌اند در حالي كه رسانه‌هاي غرب فرياد مسلمانان را به نبود امكانات رفاهي ارتباط مي‌دهند.
نماينده مردم سيستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبري بيان كرد: اكنون با تحولات اخير در منطقه، مكتب‌هاي غربي اعتبار و رنگ خود را از دست داده‌اند.
سليماني گفت: امروز دشمنان تمام توان خود را براي جنگ با مباني دين در منطقه به كار بسته‌اند.
وي خاطرنشان كرد: آمريكا در طي سال‌هاي گذشته با چنگ و دندان بر روي كشورهاي منطقه نفوذ كرده است به گونه‌اي كه رها شدن از چنگال اين نظام استبدادي نيازمند الگو گرفتن از تجربه انقلاب اسلامي در ايران است.
انتهاي پيام/خ30/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها