پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389 5:45 PM
خبرگزاري فارس: سرپرست اچاساي عمليات غيرصنعتي گاز ايران گفت: بيش از 600 جنگل باراني در كشور مورد حفاظت هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، ليلا درويشي صبح امروز در نشست هماهنگي برنامه روز درختكاري در شهرستان جم اظهار داشت: رعايت مسايل زيستمحيطي در هر شرايطي امري لازم و واجب است و اين امر بايد مورد توجه همه مردم و مسئولان قرار بگيرد.
وي با تاكيد بر لزوم حفاظت از جنگلها افزود: مديريت و حفاظت از جنگل يك فعاليت هوشمندانه و يك اولويت عمده زيستمحيطي است و در واقع يك راه خوب براي حفظ جنگلها، به وجود آوردن مناطقي مانند پاركهاي ملي و حفاظت از گياهان و جانوراني است كه در آنجا زندگي ميكنند.
سرپرست اچاساي عمليات غير صنعتي گاز ايران خاطرنشان كرد: هماكنون بيش از 600 جنگل باراني در كشور مورد حفاظت هستند ولي به فعاليتهاي بيش از اين نياز است و در واقع بايد دقت و حساسيت بيشتري به خرج دهيم.
درويشي تصريح كرد: براي حفاظت از پوشش درختان، به جاي هر درختي كه از بين ميرود بايد يك درخت كاشته شود و از درخت جوان تازه كاشته شده مراقبت كافي به عمل آيد و در واقع طبيعت بدون درخت، ناموزون و بيروح ميشود.
وي بيان داشت: وجود جنگل و درخت در صحنه طبيعت و زندگي انسان، سبب زيبايي، شادي، سرسبزي، آسايش، رفاه، پاكي و طراوت ميشود و هفته منابع طبيعي كه از روز پانزدهم اسفند ماه هر سال در آستانه بهار طبيعت آغاز ميشود با پرپايي مراسم روز درختكاري در سراسر ايران جلوه و فروغ ماندگاري مييابد.
اين مقام مسئول با اشاره به شعار ملي هفته منابع طبيعي امسال گفت: مديريت جامع آبخيزها، ضامن امنيت حياتي در واقع شعار امسال است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
درويشي همچنين با تشريح برنامههاي مختلف هفته منابع طبيعي در جم اظهار داشت: برگزاري مراسم نمادين كاشت نهال با حضور مسئولان و دانشآموزان در ناحيه 4 منطقه 2 هزار و 500 واحدي، برگزاري مسابقات كتبي در سطح مدارس ابتدايي و راهنمايي، همايش نقاشي در دو گروه سني خردسال و بزرگسال با موضوع زندگي در جنگل و ارسال پيامك به خانوادهها به منظور آگاهي و اطلاعرساني در زمينه شعار هفته منابع طبيعي از مهمترين برنامههاي امسال است.
وي اضافه كرد: سعي شده است آگاهي و دانش عمومي را از نقش جنگلها و توسعه آن در ايجاد محيطي سبز و آيندهاي پايدار افزايش دهيم و اميدوار هستيم كه در اين مسير موفق شويم.
درويشي گفت: همه بايد نسبت به حفظ و نگهداري از منابع طبيعي دقت و فعاليت لازم را داشته باشيم و بايد از همه ظرفيت خود در اين راستا استفاده كنيم.
انتهاي پيام/آ20/ج