پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389 5:45 PM
خبرگزاري فارس: استاندار كرمان خواستار تأمين اعتبار احداث بيمارستانهاي استان كرمان توسط وزير مسكن شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، اسماعيل نجار پنجشنبه شب در شوراي مسكن استان كرمان كه با حضور وزير مسكن برگزار شد، اظهار داشت: بايد در زمينه تأمين اعتبار واحدهاي روستايي در حال احداث استان كمكهايي از سوي وزارت مسكن انجام شود.
وي افزود: همچنين بايد در راستاي تأمين كمبود نيروي انساني بانكهاي مسكن در جنوب استان اقداماتي صورت گيرد تا مشكل تجمع مردم در مقابل اين بانكها براي دريافت تسهيلات حل شد.
نجار تصريح كرد: سه بيمارستان 32 تختخوابي قلعهگنج، رودبار، سيرجان و زرند نيازمند تأمين اعتبار براي احداث و تكميل هستند.
مديركل راه و ترابري شمال استان كرمان نيز در اين جلسه اظهار داشت: استان كرمان تبديل به كارگاه بزرگ راهسازي شده و در اين راستا شاهد انجام اقدامات بزرگي هستيم.
اين مسئول بيان داشت: در اين استان توان پيمانكاري و مشاورهاي بسيار خوبي وجود دارد و اين مهم را در انجام موفق پروژهها شاهد هستيم.
سيدعليخاني تصريح كرد: سرجمع مطالبات اداره كل راه و ترابري شمال و جنوب استان كرمان 100 ميليارد تومان است.
وي خاطرنشان كرد: بيش از 35 درصد از ترانزيت كالاهاي كشور در راههاي استان كرمان به ويژه در محور سيرجان و بندرعباس انجام ميشود.
محمدمهدي بلوردي مديركل راه و ترابري جنوب استان كرمان نيز با بيان اينكه 177 پروژه راهداري و راهسازي در جنوب استان در حال اجرا است،اذعان داشت: از سال 86 كه اين اداره كل تأسيس شده تاكنون 700 كيلومتر راه روستايي آسفالت شده است. در اين مدت كوتاه 90 كيلومتر پروژه بزرگراهي در جنوب استان احداث شده و 400 كيلومتر ديگر در حال احداث است.
اين مسئول در پايان از احداث 14 كارخانه آسفالت و شن و ماسه در طي چند سال اخير در جنوب استان كرمان خبر داد.
انتهاي پيام/ن30/ب