0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389  5:04 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم ساري در مجلس:
سهميه مازندران در سوپر ليگ واليبال ايران بايد افزايش يابد

خبرگزاري فارس: نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي گفت: سهميه مازندران در سوپر ليگ واليبال ايران بايد افزايش يابد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، شب گذشته با حضور مسئولان شهرستان جشن صعود تيم واليبال وحدت ساري به ليگ دسته يك باشگاه‌هاي كشور در باشگاه فرهنگيان ساري برگزار شد.
نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم گفت: حق مردم ساري داشتن يك نماينده در سوپر ليگ واليبال باشگاه‌هاي كشور است.
سيد رمضان شجاعي با تبريك به مديران و بازيكنان تيم وحدت ساري تصريح كرد: به‌عنوان يك خادم هميشه در كنار ورزشكاران رشته‌هاي مختلف ورزشي در استان به‌ويژه حوزه انتخابي‌ام ساري هستم و از همين جا به همه سرمايه‌گذاران اعلام مي‌كنم كه پول‌هاي خود را در سلامتي و ورزش هزينه كنند.
شجاعي گفت: تيم واليبال وحدت ساري كه از زير گروه كشور موفق شد به ليگ دسته يك صعود كند با هزينه بسيار اندك و با بازيكنان كاملا جوان و بومي پا به اين مسابقات گذاشت و در اين رقابت‌ها هم بازي‌هاي قابل قبولي را به نمايش گذاشت.
وي اظهار داشت: ساري شايسته حضور در سوپر ليگ واليبال كشور را با حضور بازيكنان با استعداد دارد.
شجاعي گفت: با حمايت همه جانبه تمامي مسئولان استان و شهرستان منتظر صعود اين تيم به مراحل بالاتر هستيم.
رئيس هيئت واليبال استان مازندران نيز با تبريك صعود تيم واليبال وحدت ساري به ليگ دسته يك كشور گفت: مركز استان با حمايت مسئولان مي‌تواند صاحب نماينده در ليگ برتر كشور شود.
معصومه قلي زاده با اشاره به اينكه بر اساس برنامه‌هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت كه به فدراسيون و اداره كل تربيت بدني ارائه دادم به جلو حركت مي‌كنيم، تصريح كرد: تمام سعي و تلاش من و همكاران در هيئت همسو و حركت با تقويم ورزشي ارائه شده است.
وي افزود: در ليگ كشوري، مازندران امسال هفت نماينده در رده‌هاي مختلف داشت كه اين آمار نسبت به ساير استان‌ها يك ركورد محسوب مي‌شود.
رئيس هيئت واليبال استان مازندران گفت: براي نخستين بار از مازندران من به‌عنوان عضو اصلي سازمان ليگ فدراسيون واليبال كشور انتخاب شدم و در اين سازمان به‌درستي مي‌توانم رايزني كنم و از تيم‌هاي مازندراني حمايت قاطع و كامل داشته باشم.
در اين مراسم همچنين محمدعلي روحي مدير تيم و رضا عرب سرمربي تيم واليبال وحدت ساري درباره چگونگي صعود اين تيم از زير گروه كشور به ليگ دسته توضيحاتي دادند.
به گزارش فارس، در پايان برنامه به بازيكنان، كادر فني و دست‌اندركاران تيم واليبال وحدت ساري به خاطر صعود به ليگ دسته باشگاه‌هاي كشور هدايا و جوايزي اهدا شد.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها