0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389  5:01 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مقيمي:
جاي جريان‌شناسي در رسانه‌ها خالي است

خبرگزاري فارس: نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه گفت: جاي جريان‌شناسي و تبار‌شناسي در نشريات و رسانه‌هاي ما خالي است.

يه گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان بهشهر، احمد علي مقيمي عصر پنج‌شنبه 12 اسفند ماه در حاشيه بازديد از طرح‌هاي عمراني اين شهرستان در جمع خبرنگاران به بيان خصوصيات خبرنگاران و توقعاتي كه جامعه از آنها دارد، پرداخت.
وي تصريح كرد: اگر رسانه به سمت تجارت برود، ضرر مي‌كند و به مروز زمان از ارزشمندي آن كم مي‌شود.
مقيمي، حريت، شجاعت و وابسته نبودن رسانه‌ها به جريان خاص را نخستين ويژگي خبرنگار ارزشي عنوان و خاطرنشان كرد: وابسته بودن به جرياني خاص انسان را از بيان حقايق دور مي‌كند و خبرها سفارشي و بي‌مقدار مي‌شوند.
انتشار اخبار صحيح و بدون حب و بغض، ارائه تحليل و ايجاد بصيرت و سامان دادن به فعاليت‌هاي مردمي، اشرافيت به موضوعات، جريان‌شناسي و تبارشناسي و حفظ ارزش‌هاي انقلاب از ديگر خصوصياتي بود كه عضو خانه ملت براي خبرنگار برشمرد.
نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه به ‌ويژه به بحث جريان‌شناسي و تبارشناسي اشاره و تصريح كرد: جاي اين موضوعات در نشريات هفتگي و روزنامه‌ها خالي است، بايد در اين حوزه‌ها كار شود تا به بصيرت‌آفريني منجر شود و مردم در دوراهي‌ها تصميم خوبي بگيرند.
وي افزود: اگر بتوانيم وحدت و اميد آفريني را در جامعه گسترش دهيم در عملكردهاي خود موفق هستيم.

* هنوز يك دلار سرمايه‌گذاري خارجي جذب نشده است
مقيمي در بخش ديگري از سخنان خود از خبرنگاران خواست تا مجدانه پيگير مطالبات مردمي در سفرهاي اول، دوم و سوم رياست جمهوري باشند.
عضو خانه ملت با بيان اينكه مانع‌تراشي‌هاي محيط زيست، جنگل‌ها و مراتع، مازندران را رنج مي‌دهد، اظهار داشت: با اين حركت‌ها و استدلال‌ها است كه هنوز نتوانستيم يك دلار سرمايه‌گذاري خارجي جذب كنيم و سرمايه‌گذاران را يكي پس از ديگري از دست مي‌دهيم.
وي از نقش مديران استاني در تعيين بودجه‌ها گفت و اينكه رسانه‌ها بايد به ميدان بيايند و مديران ناكارآمد و مديران كاربلد را از هم تمييز دهند و به انتقاد بپردازند.
مقيمي در پايان سخنان خود از عملكردهايش در شهرستان‌هاي بهشهر، نكا و گلوگاه گفت و اينكه 60 ميليارد تومان براي حوزه صنعتي شرق مازندران اعتبار گرفته شد، سال 90 سال پايان بي‌خانماني و آغاز فصل جديدي براي حل مشكلات اشتغال است، پروژه‌هايي به ارزش 650 ميليارد تومان از بخش خصوصي در بندراميرآباد در حال ساخت است و 51 ميليارد تومان براي ادامه پروژه سد گلورد تامين اعتبار شد.
انتهاي پيام/آ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها