0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389  4:54 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار گيلان:
مديران دستگاه‌هاي اجرايي گيلان به تعطيلات نوروز نمي‌روند

خبرگزاري فارس: استاندار گيلان گفت: در نوروز سال 90 تمام مديران دستگاه‌هاي اجرايي گيلان موظف هستند به مسافرت‌هاي زيارتي و سياحتي نروند و در خدمت مردم باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، روح‌الله قهرماني‌چابك عصر امروز در مراسم افتتاحيه نمايشگاه عرضه مستقيم كالاي بهاره در رشت، توجه به كيفيت عرضه محصولات نمايشگاهي را مورد تأكيد قرار داد.
وي اظهار داشت: در نمايشگاه بهاره كه همواره مورد استقبال بخشي از افراد جامعه است، ضرورت دارد تا در كنار كميت و عرضه محصولات به كيفيت محصولات نيز توجه شود تا رضايت نسبي در بين مردم فراهم شود.
استاندار گيلان با اشاره به فرارسيدن عيد نوروز و پيش‌بيني حجم مسافرت‌هاي داخلي كشور به طرف گيلان، افزود: در نوروز سال 90 تمام مديران دستگاه‌هاي اجرايي استان موظف هستند به مسافرت‌هاي زيارتي و سياحتي نروند و در خدمت مردم باشند.
وي با تأكيد بر توجه به عرضه محصولات و خدمات از طرف دستگاه‌هاي اجرايي بيان داشت: هر كدام از دستگاه‌هاي استان در زمينه فعاليت خود بايد با ارائه بروشور‌هايي مسافران را راهنمايي كنند.
قهرماني‌چابك ادامه داد: آموزش و پرورش در زمينه اسكان مسافران فرهنگي، شركت غله و خدمات، نفت، بازرگاني و ديگر دستگاه‌ها هر كدام بايد در خدمت مردم باشند.
وي از برپايي آيين نوروز ايراني براي نخستين بار در كشورهاي همسايه خبر داد و نوروز را براي ايرانيان خاطره‌انگيز و به يادماندني دانست و تصريح كرد: بيشترين خاطرات ما از نوروز به دليل عقبه بالاي آن است.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان نيز در اين مراسم راه‌اندازي نمايشگاه‌هاي بهاره را در جلوگيري از التهاب بازار در مواقع افزايش تقاضا تاثيرگذار دانست.
سياوش اميني اظهار داشت: امسال در نمايشگاه بهاره رشت 300 غرفه از صنوف مختلف حضور دارند و به عرضه كالاي خود مي‌پردازند.
وي با اشاره به اينكه اين نمايشگاه‌ها داراي رشد كمي و كيفي هستند، افزود: در اسفند جاري نمايشگاه بهاره در 16 شهرستان گيلان برگزار مي‌شود و 20 مكان نمايشگاهي اقلام مورد نياز مردم را عرضه مي‌كنند.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان برپايي نمايشگاه بهاره را فرصتي مناسب براي ايجاد رقابت سالم در بازار عنوان كرد و بيان داشت: به‌زودي كلنگ احداث نمايشگاه دايمي گيلان در زميني به مساحت 10 هكتار در مجاورت باغ رضوان رشت به زمين زده مي‌شود.
رئيس مجمع امور صنفي شهرستان رشت نيز در اين مراسم ايجاد نمايشگاه‌هاي تخصصي به‌ويژه بهاره و پاييزه را يك فرصت خوب براي مردم و اصناف ذكر كرد.
جلال‌الدين محمدشكريه افزود: عرضه محصولات خوب و رقابتي با تخفيف 10 تا 15 درصد موجب مي‌شود تا بازار نيز محصولات خود را با قيمت مناسب در خارج از محيط نمايشگاهي به مردم عرضه كند.
مجري برپايي نمايشگاه مذكور نيز در اين مراسم اظهار داشت: براي برپايي هر چه بهتر نمايشگاه بهاره در طول روزهاي اخير تلاش‌هاي زيادي شده است.
به گفته طاهر زمردنيا، در اين نمايشگاه انواع اقلام پروتئيني، آجيل، خشكبار، گوشت قرمز و سفيد، پوشاك و ديگر اقلام مورد نياز مردم در قالب 300 غرفه عرضه مي‌شود.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها