پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389 4:50 PM
خبرگزاري فارس: استاندار يزد گفت: دستاورد انقلاب كشورهاي منطقه بدون رهبري كامل نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس از يزد محمدرضا فلاحزاده در مراسم افتتاحيه سي و سومين دوره مسابقات سراسري حفظ، قرائت، ترتيل و مفاهيم قرآن كريم اظهار داشت: قرآن كتاب سراسر نور و رحمت است و مطالعه قرآن مجيد به فرموده پيامبر اكرم (ص) ثواب مجاهدت در راه خدا در جوار حضرت رسول (ص) و شهادت در اين راه را دارد.
رئيس ستاد عالي سي و سومين دوره مسابقات سراسري حفظ، قرائت، ترتيل و مفاهيم قرآن كريم بيان داشت: قرآن را اگر 30 هزار بار قرائت كنيم باز شوق آن را داريم كه مجددا به تلاوتش بپردازيم و هميشه تابلوي هنري قرآن تازه و بديع است و قرائت قرآن مجيد روحهاي تشنه را تشنهتر ميسازد.
استاندارد يزد ادامه داد: با همه اوصافي كه پيرامون اهميت تلاوت قرآن و مطالعه آن و روايتهاي مختلفي كه از ائمه اطهار (ع) در ارتباط با ثواب قرآن خواندن، قرآنآموزي و ياددادن قرآن وجود دارد نبايد هدف اصلي كه تدبر و تفكر در قرآن و رسيدن به مرتبه بندگي خاص خداي متعال است گم شود.
فلاحزاده گفت: براي فهم آيات نوراني قرآن و تدبر در آن نياز به عالمان و مفسران قرآن و رهبران ديني است و در روز قيامت سه چيز از انسان شكايت ميكند، قرآني كه مهجور مانده، مسجدي كه بدون نمازگزار و نماز جماعت بوده و عالمي كه از علم او استفاده نشده است.
فلاحزاده با اشاره به انقلابهاي كنوني در كشورهاي اسلامي گفت: اين كشورها مسجد و قرآن دارند و به آن عمل ميكنند ولي چون رهبر و امام ندارند احتمالا دستاوردهاي آنها جامع و كامل نخواهد بود.
وي ضمن تشكر از برگزاركنندگان سي و سومين دوره مسابقات سراسري حفظ، قرائت، ترتيل و مفاهيم قرآن كريم به جوانان توصيه كرد كه سه اصل قرآن، مسجد و عالم ديني كه در راس آن در غياب امام زمان نايب ايشان مقام معظم رهبري است، هميشه توجه داشته باشند.
انتهاي پيام/ج30/ك