پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 13 اسفند 1389 4:48 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم مشهد در مجلس گفت: امروز رژيم صهيونيستي در اوج انزواست و تمام مرزهاي سرزمينهاي اشغالي تحت محاصره مردم انقلابي مصر، اردن، لبنان و سوريه قرار گرفته است.

جواد كريميقدوسي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: تحولات منطقه به حدي است كه رژيم صهيونيستي به در اختيار بودن كنترل معنوي منطقه به دست ايران اعتراف كرده است.
وي بيان داشت: تحولات در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا به حدي است كه اكنون به فرمايشات مقام معظم رهبري ميرسيم كه فرمودند زماني فراخواهد رسيد كه ابرقدرتها فكر تهديد ايران را به ذهن خود راه نخواهند داد.
وي افزود: عبور ناوگان درياي ايران از كانال سوئز نشاندهنده ثبات و امنيت منطقه با محوريت ايران است و هدف از اين عبور رساندن پيام صلح و عدالت ايران به مردم جهان به ويژه منطقه بود.
نماينده مردم مشهد در مجلس گفت: يكي از رژيمهايي كه در دنيا پايه و اساسش مبتني بر ظلم و ريختن خون انسانهاي بيگناه است، رژيم صهيونيستيست و بيشترين وعده عذاب الهي متوجه اين رژيم است.
كريميقدوسي عنوان داشت: ريشه اختلافات در ميان امت اسلامي، آمريكا و رژيم صهيونيستي هستند كه اكنون با زلزله 9 ريشتري قدرت پوشاليشان متزلزل شده و فرصت اختلافافكني نخواهد داشت.
كريمي بيان داشت: با همه ستمي كه به مردم غزه و حماس شد باز شاهد هستيم كه مقاومت براي ايجاد يك دولت فلسطيني يكپارچه خواستار مذاكره با ديگر گروههاي فلسطيني شده است.
وي در ادامه به تحولات بحرين اشاره كرد و اظهار داشت: مردم بحرين طي ساليان گذشته شاهد ظلم و ستم فاحشي نسبت به حقوق سياسي و زندگي خود روبهرو بودند.
نماينده مردم مشهد در مجلس افزود: اكثر مسائل و امور بحرين در اختيار اين اقليت بود كه تحقير فاحشي نسبت به اكثريت مردم ميكردند و هرگاه مردم بحرين فرصت اعتراض پيدا ميكردند، توسط پليس و نيروهاي امنيتي سركوب ميشدند.
كريميقدوسي تصريح كرد: كشور بحرين طي دوران بعد از استقلال و حاكميت آل خليفه همواره زير نفوذ كشورهاي حاشيه خليج فارس و آمريكا بود و حال شاهد هستيم موج بيداري اسلامي و اميدواري كه در ملل مسلمان به حقيقت مطلوب كه همان حاكميت ارزشهاي اسلامي است پيدا شده سبب ايجاد اميدواري در مردم بحرين شده است.
وي بيان داشت: مردم معترض بحرين از شيعه و سني كه داراي هوش و بلوغ سياسي بالاي هستند خواهان تغيير نظام پادشاي و احقاق حق حاكميت مردمي هستند.
وي با اشاره به دخالت عربستان در امور داخلي بحرين گفت: نكتهاي كه حائز اهميت است، اين است كه عربستان سعودي سعي دارد با تطميع و تهديد مردم بحرين را وادار به عقبنشيني از خواستههاي به حق خود كند و اين در حالي است كه مردم هوشيار و آگاه بحرين بدون هيچ ترسي خواهان برقراري شريعت اسلامي هستند.
نماينده مردم مشهد تأكيد كرد: ايستادگي كه مردم ليبي در برابر ارتش قذافي از خود نشان ميدهند، پيام روشني به تمام قدرتهاي امنيتي است كه اگر همچون ليبي بخواهد مردم را سركوب كند، ايستادگي ميكنند.
كريميقدوسي بيان داشت: مردم معترض بحرين بيشتر از اينكه مطالبه اقتصادي داشته باشند خواهان برچيده شدن ظلم و تبعيض در اين كشور هستند.
كريمي با اشاره به وجود پايگاه پنجم نظامي آمريكا در بحرين اظهار داشت: اصلاحاتي كه اوباما به حاكم بحرين توصيه كرد، چيزي جز حفظ منابع نامشروع آمريكا نيست.
نماينده مردم مشهد در مجلس تأكيد كرد: زماني ايران به عنوان پايگاه سياسي اقتصادي و نظامي آمريكا در برابر شوراي سابق بود كه با انقلاب مردمي ايران مجبور به خروج شدند و اين ميتواند الگوي مناسب براي مردم بحرين باشد.
وي عنوان داشت: تحولات كه خاورميانه را فراگرفته سبب شده تا شيعه و سني در كنار يكديگر خواهان برچيده شدن حكومتهاي ديكتاتور و دستنشانده باشند، تا يك ماه قبل مردم نسبت به اين حاكميتها و قدرتهاي نظامي پشتيان آن وحشت داشتند ولي اكنون اين ترس در دل ديكتاتورها است.
انتهاي پيام/ج20/ك