0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:59 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير‌كل تعاون همدان خبر داد:
ساماندهي اشتغال 3 هزار نفر از بانوان همداني

خبرگزاري فارس: مدير‌كل تعاون همدان گفت: با توجه به اهميت اشتغال بانوان، تعهد ساماندهي اشتغال 3 هزار نفر از بانوان استان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، علي يزداني در همايش اشتغال استان همدان با اشاره به برنامه‌ريزي در بخش اشتغال بانوان استان اظهار داشت: با همكاري مدير‌كل امور بانوان استانداري تعهد ساماندهي اشتغال 3 هزار نفر از بانوان انجام شده و اين برنامه‌ريزي‌‌ها از فردا آغاز مي‌شود.
وي با بيان اينكه 2 هزار و 731 نفر به صندوق مهر امام رضا(ع) معرفي شدند، گفت: 12 طرح تعاوني توانسته‌اند بيمه خود‌اشتغالي دريافت كنند، همچنين 124 نفر به تعاوني‌ها معرفي شدند.
مدير‌كل تعاون همدان با اشاره به اينكه در تعاوني‌هاي مسكن مهر 10 هزار و 590 شغل ايجاد شده است، تصريح كرد: تعداد اشتغال ايجاد شده توسط تعاوني‌هاي غير‌ مسكن مهر 119 نفر بود همچنين سال آينده تعداد 30 طرح بالاي يك ميليارد تومان ارائه مي‌شود كه يك هزار و 141 نفر شغل ايجاد مي‌شود.
وي اضافه كرد: تاكنون 135 تعاوني در زمينه صنعتي، كشاورزي، خدمات و حمل و نقل وجود داشته است و تعداد يك هزار نفر اشتغال براي آنها در سال آينده پيش‌بيني مي‌شود، همچنين طبق ارزيابي‌ها تعداد 12 هزار شغل در بخش مسكن مهر برآورد مي‌شود.
يزداني با بيان اينكه تعداد 6 تعاوني فراگير انجام شده است، تصريح كرد: سال آينده با بهره‌برداري از 18 طرح، براي 276 نفر اشتغال ايجاد مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه همچنين تعداد 6 طرح فراگير ملي ثبت شده است، اظهار داشت: به طور مثال طرح فراگير ملي كشمش در مرحله ثبت شركت است و در ارتباط با گردو نيز برنامه‌ريز‌ي‌هايي انجام شده است.
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي استان همدان نيز اظهار داشت: عدم اتكاي بخش مسكن به ارز خارجي و محصولات وارداتي از نقاط قدرت اين بخش است و ارتباط تنگاتنگي با 78 بخش پيشين اقتصادي و 56 بخش پسين اقتصادي دارد.
اصغر مجيدي با اشاره به اينكه به ازاي احداث هر 100 واحد مسكوني 160 شغل ايجاد مي‌شود، تصريح كرد: بخش مسكن نياز به برنامه‌ريزي و آموزش زياد ندارد و افراد كم‌سواد نيز مي‌توانند در اين حوزه مشغول كار شوند.
وي با بيان اينكه براي بررسي اشتغال بخش مسكن راهكارهاي مختلفي پيشنهاد و بررسي شد، گفت: به ازاي هر 60 متر مربع يك شغل در نظر گرفته مي‌شود و اميد است در سال آينده در ساخت و سازها 40 تا 45 درصد رشد وجود داشته باشد و 12 هزار برنامه مسكن ‌مهر به برنامه‌ها اضافه شود.
مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي همدان نيز اظهار داشت: بر اساس تفاهمنامه تنظيم شده سهميه در نظر گرفته شده از ابتداي سال 3 هزار فقره بوده كه تا امروز به 9 هزار و 56 فقره رسيده و 301 درصد ارتقا داشته است.
حسن ظفري اضافه كرد: در بخش مسكن روستايي از تسهيلات سال 89 تعداد 16 هزار فقره بود كه 9 هزار و 15 فقره تا امروز به سيستم بانكي معرفي شده و از تسهيلات سال 89 بيش از 200 پايان كار صادر شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همدان نيز با بيان اينكه تأثير بخش مسكن در بخش‌هاي ديگر زياد است، ابراز داشت: طبق ارزيابي‌هاي جهاني ورود هر گردشگر به كشور موجب اشتغال يك نفر مي‌شود و آثار مستقيم و غير مستقيم ورود گردشگر به كشور محسوس است.
اسدالله بيات با بيان اينكه بيش از 2 هزار نفر در بخش گردشگري مشغول فعاليت هستند، گفت: درصد تعهدات اشتغال در برخي از شهرستان‌ها بالا نبود، اما با بيمه شدن قالي‌بافان و صنعتگران تعداد 700 نفر از اين افراد تشكيل پرونده دادند و به بيمه معرفي شدند كه در اين راستا 350 نفر مشمول طرح بيمه شدند.
وي در پايان با اشاره به اينكه هنرمندان استان جوياي توسعه كار خود هستند، اضافه كرد: تعداد آموزش‌هاي صنايع دستي سال گذشته 3 هزار نفر بود كه امسال به 3 هزار و 800 نفر رسيد و اقدامات چشمگيري در اين بخش انجام شده است.
انتهاي پيام/غ10/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها