0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:56 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
موفقيت‌ها در خانه حريفان را ادامه‌ مي‌دهيم؛
ويسي: استيل آذين را مانند يك حريف مدعي جدي مي‌گيرم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بازي با استيل‌ آذين براي من يك بازي بسيار بزرگ است و با انگيزه جبران امتيازات از دست رفته در اين ديدار براي شكست استيل آذين به ميدان مي‌رويم.

عبدالله ويسي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، تصريح كرد: استيل آذين را مانند هر حريفي جدي مي‌گيرم و با اطلاعات كامل از نوع و نحوه بازي اين تيم گام به ميدان مسابقه خواهيم گذاشت تا روند موفقيت‌ در بازي‌هاي خارج از خانه را ادامه دهيم.
وي تصريح كرد: با كمك همكارانم در كادر فني، تيم استيل آذين را به خوبي آناليز كرده‌ايم و فردا با تاكتيكي گام به زمين مسابقه خواهيم گذاشت كه بتوانيم از فرصت‌هاي خود به خوبي استفاده كرده و سه امتياز اين ديدار حساس را به دست بياوريم.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم ادامه داد: با توجه به اينكه بازي در زمين صاف و هموار ورزشگاه شهيد دستگردي تهران برگزار مي‌شود، مي‌توانيم راحت تر بازي كنيم زيرا فوتبال صبا روز زمين اجرا مي‌شود و بازيكنان من استاد بازي كردن در زمين‌هاي هموار هستند.
وي با بيان اينكه براي لحظه به لحظه بازي برنامه داريم، ياد آور شد: بعد از تمرينات خوب و شادابي كه از آغاز هفته برگزار كرده‌ايم، خوشبختانه بازيكن مصدوم هم نداريم و مي‌توانم با بهترين تركيب تيم صبا را در اين ديدار به ميدان بفرستم.
ويسي رفاقت و صداقت را يكي از مهم‌ترين اصول براي موفقيت در عرصه مربيگري خود عنوان كرد و بيان داشت: بر اين اساس از زماني كه تصميم گرفتم وارد عرصه مربيگري شوم، صداقت و درستي را سرلوحه كار قرار دادم و امروز در تيمي هستم كه رفاقت و صداقت حرف اول را مي‌زند.
وي اظهار داشت: حتي اگر در يك مسابقه نتيجه را واگذار كرده باشيم، از بازيكنانم مي‌خواهم كه تا آخرين لحظه براي جبران نتيجه تلاش كنند و در تيمي كه ويسي آن را مربيگري مي‌كند، نا اميدي و دست از تلاش برداشتن معنايي ندارد به همين خاطر هفته قبل از يكي دو بازيكن تيمم ناراحت شدم كه البته برطرف شد.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم بيان داشت: دو هفته متوالي با دو تيم انتهاي جدولي يعني استيل آذين تهران و پاس همدان بازي داريم كه بر خلاف نظرات مختلف، معتقدم دو بازي سخت و نفس‌گير خواهد بود اما شش امتياز اين بازي‌‌ها را حتما بايد كسب كنيم.
وي ابراز داشت: حريف اين هفته ما يعني استيل آذين در حال حاضر يك تيم بحران زده است و هفته‌هاي متوالي است كه مقابل حريفان خود تن به شكست‌ مي‌دهد اما اين دليلي نمي‌شود كه بخواهيم اين تيم را ضعيف و ناتوان به حساب بياوريم بلكه اتفاقا بازي با چنين تيم‌هايي حساس و دشوار است.
ديدار تيم‌هاي فوتبال صباي قم و استيل آذين تهران از هفته هشتم از دور برگشت مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور جام خليج‌فارس از ساعت 16 و 15 دقيقه عصر جمعه سيزدهم اسفند ماه در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/خ20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها