پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:45 PM
خبرگزاري فارس: معاون صيد و بنادر ماهيگيري شيلات بوشهر گفت: استان بوشهر در واگذاري بنادر صيادي و اجراي اصل 44 قانون اساسي بعد از استان هرمزگان رتبه دوم را در كشور دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، عبدالحسين تنگستاني صبح امروز در نشست هيئت امناي بندر صيادي دلوار اظهار داشت: امروز بندر عامري دلوار و تا پايان سال نيز سه بندر صيادي ديگر در استان به تعاونيهاي صيادي واگذار ميشود و با اين اقدام ظرفيت بسيار خوبي در بخش صيادي دلوار صورت ميگيرد.
وي افزود: شيلات استان بوشهر توجه به بنادر صيادي را در دستور كار خود قرار داده و در اين زمينه اعتبارات خوبي نيز اختصاص يافته است.
تنگستاني با اشاره به اينكه صيادان بهترين پاسداران ذخاير آبزيان هستند افزود:دستورالعمل هاي صيد ماهي مركب به صيادان و مناطق ممنوعه صيد اعلام شده است كه رعايت آن منجر به پايداري ذخاير اينگونه آبزي ميشود.
وي اضافه كرد: همچنين رعايت بهداشت آبزيان در زمان صيد و شيوه انتقال آن به ساحل نيز امكان بستهبندي و عمل آوري آن را كه بيشتر جنبه صادراتي دارد فراهم ميكند.
اين مقام مسئول اظهار داشت: بخشدار دلوار نيز در اين نشست از واگذاري بندر صيادي عامري در اجراي اصل 44 قانون اساسي به بخش خصوصي در آيندهاي نزديك خبر داد.
احمد جعفرينسب اظهار داشت: با اين اقدام ظزفيت و فرصت فعاليتهاي بندري و گمركي در اين بندر بهتر از قبل ميشود.
وي با اشاره به رتبه بسيار خوب شيلات استان و منطقه در پرورش و صيد آبزيان دركشور، ادامه داد: هدف از اجراي اين طرح حمايت از اجراي اصل 44 قانون اساسي است.
وي اظهار داشت: واگذاري بنادر صيادي به اتحاديه تعاونيهاي صيادي سبب بازگشت سود حاصله از ماهيگيري به صيادان ميشود و اشتغال در اين ضمينه رونق ميگيرد و خدمات دهي به صيادان ، تسريع و تسهيل ميشود.
انتهاي پيام/صا30/ح