پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:34 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بسكتبال كاسپين قزوين گفت: امروز بازي بسيار سختي برابر راه و ترابري قم در پيش داريم زيرا از چهار بازيكن ما در آستانه اين ديدار به شدت مصدوم شدهاند.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، بهرام رمضان چهارشنبه شب در حاشيه آخرين تمرين تيمش در سالن 2 هزار نفري مجموعه ورزشي شهيد حيدريان قم و پيش از ديدار امروز با راه و ترابري در ليگ برتر بسكتبال در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، ابراز داشت: شرايط بسيار سختي داريم زيرا از جمع چهار بازيكن مصدوم، دو نفر آنها همراه ما به قم نيامدهاند و اين براي ما خبر خوبي نيست.
وي ادامه داد: از همه مهمتر اين است كه چهار هفته متوالي بايد با تيمهايي بازي كنيم كه يكي از ديگري قويتر هستند و با شرايطي كه كاسپين قزوين دارد، بايد تمام توان خود را به كار بگيرد تا در مقابل حريفان قدري همچون راهوترابري قم، شهرداري گرگان، مهرام تهران و ذوب آهن اصفهان در چهار هفته متوالي بازي كند.
سرمربي تيم بسكتبال كاسپين قزوين افزود: به هر حال امروز در شرايطي به ميدان ميرويم كه در مكان هفتم جدول ردهبندي مسابقات ليگ برتر بسكتبال باشگاههاي كشور هستيم و دقيقا در جايگاهي قرار داريم كه تيمهاي بعد از ما به شدت كاسپين را تهديد ميكنند و بايد حواسمان را جمع كنيم كه در قم به راحتي امتياز از دست ندهيم.
وي خاطر نشان كرد: فيلم چند بازي اخير تيم بسكتبال راه و ترابري قم در مسابقات ليگ برتر بسكتبال باشگاههاي كشور را به دقت تماشا كرده و آنها را براي بازيكنان تيم آناليز كردهايم اما قبول دارم كه راه و ترابري در اين فصل تيمي قوي و مدعي است.
رمضان ياد آور شد: در حال حاضر واتاري مارش بازيكن آمريكايي راه و ترابري همه كاره اين تيم است و بازيكني است كه فصل گذشته در مسابقات ليگ برتر بسكتبال باشگاههاي كشور شاگرد خود من بوده ولي معتقدم وضعيت جسماني و آمادگي اين بازيكن الان به مراتب بهتر از سال گذشته است.
وي اضافه كرد: براي تك تك بازيكنان تيم بسكتبال راه و ترابري قم در ديدار امروز برنامه دارم و به تمام بازيكنان تيم كاسپين گفتهام كه حق ندارند حتي يك لحظه اين بازي را ساده و آسان تلقي كنند زيرا راه و ترابري قم در خانه تيم خطرناكي است و حتي براي جبران ناكامي هفته قبل خود تلاش ميكند.
سرمربي تيم بسكتبال كاسپين قزوين بيان داشت: در شرايط فعلي مسابقات ليگ برتر بسكتبال و همچنين با توجه به وضعيت جدول ردهبندي، تمام تيمهاي حاضر در ليگ برتر براي قرار گرفتن در ردههاي اول تا هشتم جدول تلاش ميكنند تا در پلي آف حضور يابند كه اين مهم سبب شده تا تمام بازيها سخت باشد.
وي عنوان داشت: ما هم شرايط خوبي داريم و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد در ديدار عصر امروز برابر تيم مدعي راه و ترابري قم براي كسب پيروزي و دو امتياز مسابقه تلاش ميكنيم تا از رده هفتم جدول رده بندي در صورت امكان به ردههاي بالاتر صعود كنيم.
رمضان درباره نتايج دو نماينده بسكتبال كشورمان در مسابقات غرب آسيا تصريح كرد: حتي يك لحظه هم نه به تيم مهرام و نه به تيم ذوب آهن فكر نميكنم، بايد اكنون فقط به تيم خودم فكر كنم كه يك ديدار سخت با نماينده بسكتبال قم دارد.
وي تاكيد كرد: تا اين لحظه تمام شرايط قم براي انجام بازي با راه و ترابري در هفته هفدهم مسابقات ليگ برتر بسكتبال باشگاههاي كشور فراهم است و اميدوارم بازي خوبي از دو تيم شاهد باشيم.
انتهاي پيام/خ20/ع