پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:32 PM
خبرگزاري فارس: معاونت امور اجتماعي وزارت كشور با بيان اينكه مصوبات شوراي اجتماعي وزارت كشور به دليل نداشتن شوراي بالادستي، همانند مصوبات هيئت دولت حكم اجرايي دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اراك حسن محمدزاده فراهاني در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك با بيان اينكه مصوبات شوراي اجتماعي وزارت كشور به دليل نداشتن شوراي بالادستي، همانند مصوبات هيئت دولت حكم اجرايي دارند.
اظهار داشت: از مصاديقي كه وابسته به شوراي اجتماعي هستند و به صورت جداگانه مصوبات دارند، ميتوان از كميته تعالي خانواده، اعتياد، نشاط اجتماعي، فرق و مذاهب و همگرايي قومي نام برد.
وي واگذاري كميسيون امنيت اجتماعي به معاونت امور اجتماعي كه وظيفه پيگيري در زمينه فراهم كردن زيرساختهاي امنيت اجتماعي در وزارت كشور و استانها را بر عهده دارد و ستاد صيانت از حقوق شهروندي كه شامل سه كارگروه است و مصوبات آن به مراكز اداري و فرهنگي، دانشگاهي و اصناف ابلاغ شده را از جمله اين مصاديق عنوان كرد و افزود: در كارگروه حقوق شهروندي اقدامات ارزشمندي در حال انجام است كه اميدواريم نتايج آن در جامعه تاثير خوبي داشته باشد.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك نيز آسيب شناسي و توجه به مسائل فرهنگي، امنيتي، اجتماعي و خانوادگي را از اولويتهاي جامعه دانست و گفت: در استان مركزي آمار طلاق بالا و زاد و ولد منفي است و براي تغيير اين معضل بزرگ مسئولان بايد با بالا بردن سطح فرهنگي و معيشتي مردم به اين مهم دست يابند.
آيتالله قربانعلي دري نجفآبادي افزود: مراكز فرهنگي و اجتماعي بايد در خصوص بالندگي بيشتر نهاد خانواده به صورت جدي و با هماهنگي با يكديگر عمل كنند و از حركتهاي متضاد بپرهيزند چرا كه خانواده در امور فرهنگي از جايگاه بالايي برخوردار است و بايد با ظرافت و برنامهريزي دقيق وارد عمل شد.
وي تصريح كرد: مسئولان وزارت كشور اگر توان مادي و معنوي خود را به چند مقوله مهم فرهنگي معطوف كنند بيشك به نتيجه مطلوب ميرسيم و بازدهي آن در جامعه بيشتر نمود پيدا ميكند.
انتهاي پيام/صا30/ع