0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:23 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بهداد سليمي:
كسب مدال طلاي المپيك لندن بزرگ‌ترين هدف من است

خبرگزاري فارس: برترين وزنه‌بردار سال 2010 جهان گفت: كسب مدال طلاي المپيك 2012 لندن بزرگ‌ترين هدف من در آينده است.

بهداد سليمي در حاشيه رقابت‌هاي جام نامجو در گفت‌وگو با فارس در رشت با ابراز خرسندي از كسب عنوان برترين وزنه‌بردار 2010 جهان، اظهار داشت: با توكل بر خدا و تلاش و پشتكار و استفاده از دانش و تجربيات مربيان به اين مهم رسيدم.
وي ادامه داد: جوانان ايراني با توكل بر خدا و برگزيدن راه صحيح، تمرين و پشتكار مي‌توانند براي كشور افتخار كسب كنند.
قهرمان بازي‌هاي آسيايي گوانگجو با اشاره به اينكه كسب عنوان، مسئوليت يك ورزشكار را در جامعه سنگين مي‌كند، افزود: با كسب اين عنوان براي ادامه فعاليت در عرصه قهرماني بايد بيشتر تلاش كنم.
وي استفاده از مواد نيروزا را بسيار اشتباه دانست و تصريح كرد: با تقلب، موفقيت كسب كردن جوانمردانه نيست.
سليمي از مسئولان خواست تا اطلاع‌رساني بيشتري نسبت به مواد ممنوعه داشته باشند و مشكلات اين مواد را بيان كنند تا كسي به طرف اين مواد نرود.
وي درباره امكانات وزنه‌برداري كشور خاطرنشان كرد: امكانات وزنه‌برداري ايران نسبتا خوب است و ايجاد خانه‌هاي وزنه‌برداري در تمام كشور گام موثري در پيشرفت اين ورزش محسوب مي‌شود.
قهرمان جهان با اشاره به اينكه رئيس فدراسيون وزنه‌برداري در اين زمينه خوب وارد شده‌ است، افزود: با احداث خانه وزنه برداري مي‌توان رشته وزنه‌برداري را در كشور به‌خوبي گسترش داد تا براي كشور افتخار بيشتري كسب شود.
وي به برنامه‌هاي آينده ورزشي خود اشاره كرد و اظهار داشت: نزديك‌ترين مسابقاتي كه در پيش دارم، كسب عنوان قهرماني در آسيا و تكرار عنوان قهرماني مسابقات بزرگسالان جهان در پاريس است.
سليمي افزود: بزرگ‌ترين هدف بنده كسب طلاي المپيك 2012 لندن است و تا رسيدن به اين مهم از تمرينات دست بر نمي‌دارم.
وي با تبريك انتخاب حسين رضازاده به عنوان رئيس فدراسيون وزنه‌برداري ايران و با قدرداني از تمام مربيان خود، خاطرنشان كرد: حسين رضازاده و كوروش باقري در اين يك سال به خوبي از من حمايت كردند و زحمات زيادي براي بنده كشيده‌اند كه از آنها تشكر مي‌كنم.
قهرمان جوانان آسيا و جهان بيان داشت: اميدوارم بتوانم در ادامه راه نماينده شايسته‌اي براي ورزش كشور عزيزمان ايران باشم.
سليمي در سال 2007 در مسابقات باشگاه‌هاي آسيا در سوريه نايب قهرمان جوانان شد و سپس در سال 2008با زدن 187 كيلو يك‌ضرب و 222 كيلو در دوضرب در كلمبيا، نفر سوم جوانان جهان شد.
يك سال بعد در بخارست با 195 كيلو يك ضرب و 228 كيلو دوضرب نفر نخست و قوي‌ترين جوان وزنه‌بردار دنيا شناخته شد.
در همين سال در كره جنوبي در مسابقات باشگاه‌هاي آسيا در رده جوانان، عنوان نايب قهرماني سال پيش را تكرار كرد و سرانجام در نخستين حضور در سطح بزرگسالان در مسابقات آسيايي قزاقستان با زدن 190 كيلو يك‌ضرب و 231 كيلو در دوضرب به مدال طلا رسيد و با گذشت يك سال در آنتاليا با 208 كيلو در يك‌ضرب و 245كيلو در دو ضرب قهرمان جهان شد.
جايزه بهداد سليمي به عنوان بهترين وزنه‌بردار سال 2010 جهان در جريان كنگره جهاني ضد دوپينگ اهدا مي‌شود.
مراسم اهداي جوايز بهداد سليمي در روز 17 مارس (26 اسفند) در شهر استانبول تركيه برگزار مي‌شود و اين براي نخستين بار است كه بهترين وزنه‌بردار جهان جايزه خود را در حضور بيش از 100 نماينده از كشورهاي مختلف از مسئولان فدراسيون جهاني دريافت مي‌كند.
انتهاي پيام/ي10/ع

اخبارمرتبط :
  رقابت‌هاي جام نامجو بين‌المللي مي‌شود  
89/12/11 - 08:35
  رقابت‌هاي جام نامجو در رشت آغاز شد 
89/12/10 - 13:30
  طلاي عسگري و بهروزي در روز نخست جام نامجو 
89/12/11 - 14:03
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها