0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:19 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وزير آموزش و پرورش:
1400 استخر در كشور ساخته مي‌شود

خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش با اشاره به جديت اين وزارتخانه براي ترويج رشته ورزشي شنا در مقطع ابتدايي گفت: پيش‌بيني شده است در سراسر كشور يك‌هزار و 400 استخر شنا بسازيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از خرم‌آباد، حميدرضا حاج‌بابايي در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد اظهار داشت: در حال حاضر هيچ مشكلي در زمينه اجراي طرح تحول بنيادين در وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد و اين مهم به خوبي در حال اجرا است.
وي اظهار داشت: اكنون هيچ مشكلي در وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد و اين نهاد با تمام قوا در زمينه ارائه خدمات مطلوب و مناسب به فرهنگيان و دانش‌آموزان در سراسر كشور گام برمي‌دارد.
وزير آموزش و پرورش در خصوص وضعيت آموزشياران نهضت سوادآموزي خاطرنشان كرد: براساس قانون مجلس شوراي اسلامي و براساس دستورالعمل مجلس اقدامات اساسي براي حل مشكلات اين افراد نيز انجام مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه اين قانون شامل همه آموزشياران مي‌شود، تصريح كرد: در صورت اعلام مجلس نحوه ثبت نام و برگزاري آزمون استخدامي اين افراد نيز اعلام مي‌شود.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به جديت اين وزارتخانه براي ترويج رشته ورزشي شنا در مقطع ابتدايي گفت: پيش‌بيني شده است در سراسر كشور يك‌هزار و 400 استخر شنا بسازيم.
حاجي‌بابايي تصريح كرد: در حال حاضر 120 استخر دانش‌آموزي در سراسر كشور وجود دارد و حدود 50 استخر ديگر نيز در دست ساخت است.
وي با اشاره به كمبود فضاهاي هنرستاني در استان لرستان افزود: يكي از برنامه‌هاي بسيار مهم در نظام آموزش و پرورش و طرح تحول بنيادي، افزايش هنرستان‌هاست كه در اين زمينه چند كار را براي رفع موانع در طول يك سال گذشته انجام داده‌ايم كه از جمله آنها مي‌توان به انتقال آموزشكده‌ها به وزارت علوم كه يكي از موانع رشد هنرستان‌ها بود و ديگري استخدام 12 هزار نفر مهندس در اين هنرستان‌ها اشاره كرد كه لرستان از استان‌هاي موفق در اين حوزه بوده است، به گونه‌اي كه شش درصد رشد هنرستاني داشته، و اين در حالي است كه ميانگين رشد هنرستان‌ها در كشور سه درصد اعلام شده است.
وزير آموزش و پرورش در ادامه به اجراي سند ملي آموزش و پرورش اشاره كرد و يادآور شد: اين سند به منظور تحول بيشتر در وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در حال بررسي و پيگيري است.
انتهاي پيام/صا20/ع

اخبارمرتبط :
  استخر سرپوشيده سربيشه بهره‌برداري مي‌شود  
89/12/04 - 12:43
  احداث 6 استخر در استان قزوين  
89/12/08 - 10:26
  تنها يك استخر در مالكيت آموزش و پرورش خراسان شمالي است 
89/12/09 - 09:19
  بهره‌برداري از مجهزترين استخر شنا در غرب كشور با حضور حاجي‌بابايي  
89/12/11 - 17:55
  1400 استخر در كشور ساخته مي‌شود  
89/12/12 - 09:36
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها