0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
طي 10 ماه سال جاري؛
نرخ بيكاري همدان به 14درصد رسيد

خبرگزاري فارس: استاندار همدان گفت: تا پايان 9 ماهه امسال نرخ بيكاري در همدان 12 درصد بود كه در پايان 10 ماه به 14 درصد رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، كرم‌رضا پيريايي در همايش اشتغال استان همدان با بيان اينكه همدان بيش از 29 هزار و 170 شغلي كه تعهد داشت را محقق كرده است، افزود: استان همدان در ابتداي سال جاري ايجاد 29 هزار و 170 شغل را تعهد داده بود كه در اين همايش مشخص شد كه بيش از تعهدات خود ايجاد شغل كرده است.
وي ادامه داد: جهاد كشاورزي با 4 هزار و 295 شغلي كه تعهد داده بود 5 هزار و 936 شغل ايجاد كرده است كه نشان از تحقق 143 درصدي است.
استاندار همدان با اشاره به اينكه اكثر دستگاه‌هاي اجرايي بيش از ميزان تعهد شغل ايجاد كرده‌اند، بيان داشت: صنايع‌ و معادن با 4 هزار و 683 تعهد ايجاد اشتغال 4 هزار و 943 شغل، بازرگاني با 3 هزار تعهد، 3 هزار و 213 شغل، ميراث فرهنگي با 2 هزار و 684 شغل متعهد شده 2 هزار و 663 شغل ايجاد كرده است.
وي تصريح كرد: برگزاري چنين جلساتي نشان دهنده ارتقاي كار است اما سال 90 سالي آسان و هم سخت‌تر نسبت به سال جاري است چرا كه بايد نسبت به امسال شغل دو برابري ايجاد شود.
پيريايي اذعان داشت: با توجه به مزيت‌ها و ظرفيت‌هاي شهرستان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي همه ما بايد به سمت اشتغال پايدار حركت كنيم چرا كه امروز همه مي‌توانند در مورد وضعيت خود براي سال آينده تصميم‌گيري كنند.
وي با بيان اينكه سرمايه‌گذاري در بخش داخلي و خارجي بايد مد نظر قرار گيرد، يادآور شد: در بحث سرمايه‌گذاري خارجي بايد از همين روزها برنامه‌ها و طرح‌هاي لازم لحاظ شود تا در سال 90 فعاليت بيشتري در سرمايه‌گذاري خارجي و داخلي صورت گيرد.
استاندار همدان اذعان داشت: دستگاه‌هاي اجرايي بايد به سمت استفاده از سرمايه‌گذاران حركت كنند اما بايد در ابتدا هدفمند باشند و خود را براي مقدمات كار آماده كنند.
وي در ادامه ابراز داشت: تا پايان 9 ماه سال جاري نرخ بيكاري 12 درصد بود كه در پايان 10 ماه اين نرخ به 14 درصد رسيد كه اين امر طبيعي است كه در فصل زمستان ميزان بيكاري افزايش مي‌يابد.
پيريايي خطاب به مديران حاضر در همايش اظهار داشت: يكي از كارها و اقدامات شما در سال 90 اين است كه براي افراد بيكار تدارك كار داشته باشيد چرا كه اكنون با فراهم شدن تعهدات ايجاد شغل فضاي بيشتري براي كار فراهم است.
وي با بيان اينكه در مسائل فرهنگي تنها نبايد به برگزاري جشنواره‌ها پرداخته شود، افزود: در مسائل فرهنگي نيز بايد بسته‌هاي درست و مناسبي تنظيم شود چرا كه تا پايان سال شاهد برگزاري كنگره سيدجمال‌الدين اسدآبادي در شهرستان اسدآباد هستيم.
استاندار همدان در پايان با بيان اينكه بخش خصوصي بايد وارد كار شود، گفت: ورود بخش خصوصي به عرصه كار راه ‌دادني نيست بلكه راه‌ يافتني است.
انتهاي پيام/ي10

اخبارمرتبط :
  بيكاري سرچشمه بزهكاري است 
89/12/10 - 10:11
  مسئولان در راستاي حل معضل بيكاري گام بردارند 
89/12/10 - 19:22
  آمار بيكاري در سيستان و بلوچستان بسيار بالا است 
89/12/11 - 13:42
  طرح‌هاي لرستان با محوريت كاهش بيكاري به دولت ارائه مي‌شود 
89/12/11 - 15:24
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها