0

ملاک انتخاب یک ماشین ایده آل ...

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:ملاک انتخاب یک ماشین ایده آل ...
پنج شنبه 12 اسفند 1389  10:46 AM

خودم بنز دارم

فروشنده مغازه حدود ۳۵-۴۰ ساله به نظر می‌رسد. حوصله حرف زدن درباره موضوع گزارش را ندارد. کارهای مهم‌تری دارد. دفتر عریض و طویلی روبه‌رویش باز است که کلی چک و سفته روی هر برگ آن چسبانده، مشغول صحبت با یکی از مردهای جوانی است که آن اطراف می‌چرخد.(مثل همان‌هایی که معمولا در نمایشگاه‌های ماشین دور هم جمع می‌شوند!) صحبت‌های‌شان با این جمله و البته با اوقات تلخی تمام می‌شود "بالاخره می‌آیند و من را می‌برند، همین را می‌خواهی؟"

می‌گوید اگر اطلاعات زیاد می‌خواهید، بروید ساعت ۲ بیایید، آن موقع سرم خلوت است. گران‌ترین ماشین‌مان مرسدس بنز s500 است که ۳۵۵ میلیون قیمت دارد.

امسال حدود ۸ - ۷ تا از این مدل فروختیم. البته در کل فروش‌مان زیاد نیست. چون هر کسی نمی‌تواند بنز ۳۰۰ میلیونی زیر پایش بیاندازد.

از حرف‌های این مرد میان‌سال متوجه می‌شویم رونق بازار فروش ماشین زمان خاصی ندارد، با این حال مثل همه بازارهای دیگر روزهای باقی مانده آخر سال گرم‌تر می‌شود.

خانم‌ها رنگ‌های لوکس، توی چشم و ماشین های کوچک و مردها ماشین های کشیده را بیشتر ترجیح می دهند. ماشین ها فقط با چک به فروش می رسند.

می‌گوید می‌توانید از ماشین‌ها عکس بگیرید، فقط از پلاک‌ها عکس نگیرید!

آقای فروشنده خودش بنز دارد و طوری می‌گوید بنز دارم که اگر از شما بپرسند چه ماشینی دارید که انگار شما فولکس قورباغه‌ای دارید!

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها