0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  9:33 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه بردسكن:
وظيفه مربيان پرورشي تقويت قوه تفكر در نسل جوان است

خبرگزاري فارس: امام جمعه بردسكن گفت: وظيفه مربيان پرورشي است كه قوه فكر را در نسل جوان تقويت كنند تا استعدادهاي جوانان در زمينه مسائل علمي، هنري، اقتصادي و ... در جامعه شكوفا شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از بردسكن، حجت‌الاسلام عباس‌علي احمدزاده عصر امروز در مراسم تجليل از مربيان پرورشي شهرستان بردسكن ضمن گراميداشت هفته امور تربيتي و تربيت اسلامي اظهار داشت: يكي از عواملي كه در رشد و تعالي انسان تاثير بسزايي دارد ايمان است و شما مربيان بايد پايه‌هاي ديني، ايماني و اعتقادي دانش آموزان را تقويت كنيد تا به راه‌هاي ديگر منحرف نشوند.
امام جمعه بردسكن فعاليت در حوزه پرورشي را كار بسيار مقدسي عنوان كرد و تاكيد كرد: جواناني كه گرفتار آسيب‌هاي اجتماعي و مسئله مواد مخدر و مشروبات الكلي شده‌اند به خاطر ضعيف بودن پايه‌هاي ديني، ايماني و اعتقادي آنها بوده است.
وي در ادامه بيان داشت: وظيفه مربيان پرورشي است كه قوه فكر را در نسل جوان تقويت كنند تا استعدادها در جامعه شكوفا شود.
در ادامه مدير آموزش‌وپرورش بردسكن نيز اظهار داشت: با توجه به اينكه يكي از شاخصه‌هاي مربيان حوزه پرورشي بحث ولايت‌پذيري است ولي برخي از مربيان در اين بخش ضعيف هستند.
مدير آموزش‌وپرورش بردسكن افزود: اگر در اين بخش ضعيف عمل كنيم از دشمنان ضربه مي‌خورد و امكان جبران آن ديگر نيست.
وي به تهاجم فرهنگي دشمنان اشاره كرد و تاكيد كرد: اگر ما در بخش ولايت‌پذيري ضعف داشته باشيم چگونه مي‌توانيم در مقابل جنگ نرم دفاع كنيم.
حسين جانبيكي با اشاره به امر به معروف و نهي از منكر در جامعه بيان داشت: امر به معروف و نهي از منكر در جامعه كمرنگ شده است كه بايد اين مسئله در مدارس جدي گرفته شود.
جانبيكي اظهار داشت: امروز برخي از ضد ارزش‌ها به ارزش تبديل شده است و مربيان حوزه پرورشي بايد در اين راه پيش قدم باشند كه دشمن نتواند فكر و انديشه جوانان را منحرف كند.
وي تاكيد كرد: بزرگ‌ترين نقش شهيدان رجايي و باهنر نقش تربيتي آنها بود چرا كه بنيانگذار و مهندسان تربيتي در نظام تعليم و تربيت اين شهيدان بودند.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش بردسكن نيز در اين مراسم افزود: تعداد مربيان پرورشي اين شهرستان 80 نفر، مربيان ورزشي 40 نفر و مربيان مشاوره را 30 نفر اعلام كرد.
ولي‌الله شيرازي تاكيد كرد: شهرستان بردسكن از لحاظ تعداد مربيان پرورشي كمبود ندارد.
در اين مراسم فرماندار، بخشدار مركزي و اعضاي شوراي آموزش و پرورش شهرستان بردسكن حضور داشتند و از 100 نفر از مربيان حوزه پرورشي اين شهرستان تجليل شد.
انتهاي پيام/آ20/ز

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها