پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 9:06 PM
خبرگزاري فارس: مديركل سابق ثبت احوال استان اردبيل گفت: از آغاز اجراي طرح صدور شناسنامه مكانيزه بيش از 15 هزار شناسنامه جديد در استان اردبيل صادر شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، علي صاحبالزماني پيش از ظهر امروز در مراسم توديع و معارفه مديريت جديد ثبت احوال استان اردبيل اظهار داشت: 10 دستگاه چاپ و صدور شناسنامههاي مكانيزه را براي استان اردبيل خريداري كرديم كه به زودي بين شهرستانها توزيع ميشود.
وي از راهاندازي سايت گنجينه اسناد استان اردبيل خبر داد و افزود: در اين سايت هويت افراد شاخص استان اردبيل نظير هنرمندان، ورزشكاران و صاحبنامان استان به همراه شهدا و ايثارگران جمعآوري شده است.
مديركل سابق ثبت احوال استان اردبيل راهاندازي سيستم اساماس و دفاتر پيشخوان را از ديگر اقدامات ثبت احوال استان اردبيل اعلام كرد و بيان داشت: صورتبرداري، انتقال ركورد اطلاعات و همچنين مجوز براي احداث پنج دفتر خدمات پيشخوان و نمايندگي ثبت احوال در سه شهر را از ديگر اقدامات انجام شده در استان اردبيل است.
وي عنوان داشت: با توجه به اينكه مهلت قانوني ثبت ولادت 15 و فوت 10 روز است ما با بهنگامسازي ثبت آنها وضعيت خود را در شاخص كشوري به 96 درصد رساندهايم.
مديركل سابق ثبت احوال استان اردبيل ضرورت به روز كردن اطلاعات را يادآور شد و اظهار داشت: اگر در اين زمينه همكاران قصوري داشته باشند كارها با يك روند نامناسب در مقايسه با ساير استانها اعمال ميشود.
وي از خدمات انفورماتيك و حقوقي به بيش از يك ميليون و 300 هزار نفر در طي سال در استان اردبيل خبر داد و افزود: ما روزانه 67 مورد ولادت و 17 مورد در استان ثبت ميكنيم و در كنار آن ثبت پنج مورد طلاق و 16 مورد ازدواج در طي روز انرژي مضاعف و توانمندي ديگري ميطلبد.
وي از افزايش نمايندگي و ادارات ثبت احوال در شهرها خبر داد و اظهار داشت: ما ادارات خود را به 13 مورد و نمايندگي رسمي خود را به 10 مورد افزايش داديم و در مجموع 23 واحد اداره و نمايندگي ما قادر هستند ثبت ولادت، فوت و حتي صدور شناسنامه و كارت ملي را انجام دهند.
صاحبالزماني تصريح كرد: از محل اعتبارات سفر سوم رئيس جمهور نيز براي مكانيزه كردن صدور شناسنامه و كارت هوشمند همچنين ثبت و بايگاني رسمي در استان اعتبار در نظر گرفته شده است.
وي عنوان داشت: در يك سال گذشت بيش از 3 ميليون سند پاكسازي، مرمت و صحافي شده و در كنار آن 5 هزار ساعت در طي سال آموزش را براي همكاران برگزار كرديم.
مديركل سابق ثبت احوال استان اردبيل از چند برابر شدن بودجه سال جاري خبر داد و گفت: براي احداث ساختمان ثبت احوال اردبيل اقدامات خوب انجام شده و در سفر سوم رئيس جمهور نيز مبالغ خوبي براي راهاندازي آرشيو الكترونيكي و كارت ملي هوشمند اختصاص يافته است.
صاحبالزماني از ارتقاي چارت سازماني و جذب 40 نفر نيروي جديد خبر داد و خاطرنشان كرد: انتظار داريم با اين روند خدمات مناسب و به هنگام به مراجعين ارائه كنيم.
انتهاي پيام/ج10/ع