0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  8:54 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس سازمان بازرگاني خوزستان:
عدم وجود شبكه توزيع مناسب علت گران‌ بودن قيمت‌هاست

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني خوزستان گفت: به دليل نبود شبكه توزيع و بازارچه‌هاي مناسب در شهرها، مصرف‌كنندگان بسياري از كالاهاي خود را گران‌تر از قيمت واقعي خريداري مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، محمدحسين چراغي پيش از ظهر امروز در هفتمين اجلاس ادواري رؤساي شوراهاي كشور، شبكه توزيع اقلام موردنياز شهروندان را در بسياري از شهرهاي كشور نامناسب خواند و تصريح كرد: در بسياري از شهرها به دليل نبود بازارها، ميادين ميوه و شبكه توزيع مناسب، مردم و مصرف‌كنندگان ناچارند اقلام مصرفي خود را با نرخ گران‌تر از قيمت واقعي دريافت ‌كنند.
وي افزود: در بسياري شهرها در شهرسازي دقت لازم صورت نمي‌گيرد و بازارچه‌ها ساخته نشده يا رها شده و غيرفعال هستند.
چراغي ادامه داد: به همين دليل دولت مجبور است سالانه در بعضي مناسبت‌ها از جمله عيد نوروز و ماه رمضان، نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا برپا كند، كه براي برگزاري اين نمايشگاه‌ها نيز مشاركت و همكاري شورا و شهرداري ضروري است.
وي اظهار داشت: به طور مثال در خوزستان، هميشه توان و انرژي بسياري از شوراي سلامت استان براي ساماندهي بازارها و حل مشكلات بهداشتي آنها صرف مي‌شود.
اين مقام مسئول الگوبرداري از شهرهاي موفق و ارائه آن به ساير شهرها در جلسات ادواري شوراهاي استان‌ها را نيز در اين زمينه موثر دانست و گفت: شوراهاي شهرها بهتر است به جاي پرداختن به مسائل حاشيه‌اي كه آثار آن هميشه باقي مي‌ماند، از شهرداران برنامه‌ريزي براي حل مشكلات شهري مطالبه كنند.
وي پيشنهاد كرد: شوراها در طول عمر كاري خود دو سه اقدام را هدف قرار دهند از جمله احداث بازاچه‌هاي ماهي يا صنايع دستي كه مردم را از پرداخت هزينه‌هاي اضافي معاف كند.
چراغي دستفروشي را يكي ديگر از معضلات بازارها دانست و درخواست كرد: حل اساسي اين مشكل، رعايت مسائل بهداشتي در بازارها و عرضه مواد غذايي سالم در دستوركار شهرداري‌ها قرار گيرد.
رئيس سازمان بازرگاني همچنين به نقش اساسي شهرداران در مديريت شهرها اشاره كرد و افزود: شهردار و شوراي شهر از اعضاي كميسيون نظارت بر واحدهاي صنفي هستند كه به صورت شهرستاني اداره مي‌شود و وظيفه تصميم‌سازي نهايي بر اوضاع صنوف و بازار را به عهده دارد.
وي با بيان اينكه در بسياري از شهرها مصرف‌كنندگان از وضعيت بازار، گراني و عدم نظارت و كنترل كافي نارضايتي دارند، افزود: اين در حالي است كه كميسيون نظارت بر واحدهاي صنفي كه وظيفه ساماندهي بازار را دارد، با يك كار گروهي اداره مي‌شود و سازمان بازرگاني به تنهايي نمي‌تواند مسئوليت‌هاي آن را انجام دهد.
چراغي با اشاره به گذشت 75 روز از اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها، گفت: اين مدت با تعامل و همكاري در شهرها و شهرستان‌ها با مديريت استانداران و مسئولان اجرايي و نهادهاي غيردولتي پيش رفته و مشكلات در حال شدن است.
وي نشست مشترك وزير بازرگاني و رئيس شوراي عالي استان‌ها را در سال گذشته يادآور شد و گفت: اين نشست منجر به عقد تفاهمنامه‌اي ميان اين دو نهاد شد و شرح وظايف بازرگاني در حوزه‌هاي بازرگاني داخلي و خارجي، نظارت و كنترل قيمت‌ها به تفصيل مطرح و به استان‌ها ابلاغ شده است.
چراغي افزود: در هر استان به فراخور وضعيت آن دستورالعمل‌ها و شيوه‌نامه‌هايي تدوين و مصوب شد.
وي تصريح كرد: در شرايط كنوني اگر تعامل و مشاركت و هم‌فكري نباشد هم‌افزايي به وجود نمي‌آيد و بهره‌وري حاصل نمي‌شود.
انتهاي پيام/خ10/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها